Majka: Soha nem népszerűsítettem egy pártot sem, és nem is fogok

2022. november 21. 8:58
A rapper a Blikknek elárulta, hogy a „választások előtt nem akartunk ilyen dalt kiadni”.

Ahogy arról lapunk is beszámolt korábban, új, társadalomkritikus dallal rukkolt elő nemrég Majka és Molnár Tamás. A rapper az Anti Fitness Club egykori frontemberével jegyzett dalában, amely az „Azt beszélik a városban” címet kapta kiosztotta a hazai politikai elitet. 

A dal rövid idő alatt meghaladta a kétmilliós nézettséget. Majka új slágeréről a Blikknek is nyilatkozott. Ebből kiderült, hogy a dalszöveget  több mint egy éve írta meg az előadó, „a vadászkiállítás és az ereszen lecsúszós ügyek idején”. Arra a kérdésre, hogy miért most jöttek ki vele, két okot nevezett meg: „egyrészt a választások előtt nem akartunk ilyen dalt kiadni, nehogy elfogultsággal vádoljanak bennünket egyik vagy másik oldal iránt. A másik ok, hogy még nem volt olyan állapotban a dal, hogy ki tudjuk adni”.

„Parizerrel pózolgat, meg kamuzik a népnek" - rappeli Majka legújabb klipjében (Videó!)

 

Majka hozzátette, „amikor megírtam, megmutattam hozzám közel álló embereknek, és mindenki mondta, hogy nagyon jó lett, erős, karcos, tetszetős.

Aztán elgondolkodtam azon, hogy puhítani kellene a dalon.

Miután én már megírtam a saját refrénemet, felkértem Molnár Tomit, akivel korábban már dolgoztam együtt, hogy ő is írjon egy másik refrént. A kettő együtt annyira jó lett, hogy végül mindkettőt benne hagytuk, így lett kerek a dal” – magyarázta a rapper.

„Nem vagyok sem kormánypárti, sem ellenzéki”

Majka arra is kitért, hogy bár a dal fogadtatása alapvetően pozitív, de akadnak, akik azért kritizálják, hogy „hiába az odamondogatás, mindeközben egy kormányközeli televízióban is feltűnik”. Erre a kérdésre az előadó azt válaszolta, hogy „tizenhét éve dolgozom a TV2-nél, soha nem érdekelt, hogy épp ki a tulajdonosa. Még életemben nem álltam be semmiféle politikai oldal mögé, így az ilyen véleményeket nem tudom értelmezni. (...)  

Én soha nem népszerűsítettem egy pártot sem, és nem is fogok. (...)

Nem vagyok sem kormánypárti, sem ellenzéki, egyszerűen egy ember vagyok, aki kritizál. Ezért sem értek egyet az efféle kritikákkal. Nekem semmi közöm ahhoz, ami a TV2 kapcsán zavarja az embereket” – zárta nyilatkozatát Majka.

Az Azt beszélik a városban című dalt alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Majka Facebook-oldala

Összesen 61 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A dalszöveg a mindent elutasító fanyalgók hangja. Ez a hangvétel könnyű, mert nem kell konkrét-jobb alternatívát kínálni. A Majka féle súlytalan - de sokakra lélekmérgezően ható -kritika kritikája szükséges.

A legbiztosabb mindenkinek nekimenni.
Se hal, se hús.

Találó leírás! Gratulálok!

Azt képzeli magáról, hogy hatott volna a választásokra.... Szerintem nem.

Ráadásul Majka sirdogál, akinek van mit a tejbe apritania.
Ha szerinte ennyire rossz hely Magyarország, akkor neki pszichológushoz kéne mennie, mert depressziós lehet.
Én sok örömet találok a hazámban.

Szia!:-) Elhiszem.
Hány éves?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés