Medvegyev elszabadult: „Amerika mindig is elfordult barátaitól és kitartott lotyóitól”

2022. november 18. 10:34
Az orosz politikus szerint ez most sem lesz másképp.

Újabb üzenettel jelentkezett Telegram-csatornáján Dimitrij Medvegyev, amelyben arról ír: kezd „mérgező hatású” lenni Ukrajna pénzügyi támogatásának témája az Egyesült Államokban, hozzátéve, hogy több képviselő is „követeli, hogy nyilvánosságra hozzák, mire is megy pontosan a pénz”.

És hova fog menni a több tízmilliárd dollár, amelyet a fura öregember Biden kér – akit egyébként frappánsan Ukrajna alelnökének hívnak?”

– teszi fel a kérdést. 

Medvegyev az amerikai félidős választások eredményére reagálva azt írta: teljesen mindegy, mit tesznek a republikánusok és a demokraták, „Ukrajna militarizációjának anyagi támogatása tovább fog folytatódni”. Azt ugyanakkor leszögezi: ezt egyre nehezebb lesz fenntartani, és az „egyszeri amerikai egyre inkább szembesülni fog a valósággal”.

Most is így lesz. Amerika mindig elfordult barátaitól és kitartott lotyóitól. Most sem lesz ez másképp”

 – írja Medvegyev, aki szerint ez „sírós hisztit fog kiváltani a kijevi bohócokból”. Szerinte az, hogy az ukránok újabb és újabb szankciókat követelnek Oroszországra, csak „elnyújtja a drogos lázálmaikat”.

Nyitókép: MTI/EPA/Dmitrij Asztahov

Összesen 92 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az a baj ezekkel a pénzküldeményekkel, hogy sosem lehet tudni, elküldték-e ezeket egyáltalán és ha igen, akkor hol, kinél kötnek ki, ugyanígy a fegyverek is.
A nép elől elveszik a pénzeket, segítjük Ukrajnát, olcsóbb energiahordozók nix, mert pfuj az orosz, aztán ki tudja, milyen machinációkat hajtanak végre a színfalak mögött.

Ukrajnában az ukránok fogják belátni, hogy ennek a háborúnak nem volt értelme. Putyin ajánlata nyomán most nem egy idegen pénzen működtetett, szétlőtt országuk lenne. Elhitették velük, hogy az oroszok nem mernek ennyire visszavágni a provokációkra. Zelenszkijt kell figyelni. Ez a kétségbeesett kapálózás, amikor már az ők támogatók sem fogadják el a rakéta becsapódás narratíváját, sokat elárul. Nem fog tudni olyan befejező megállapodást felmutatni, amit korábban, háború nélkül ne köthetett volna meg.

Zelenszkijt nem azért támogatják, hogy győzzön, hogy visszavegye a területeket, hanem azért, hogy az oroszokat minél tovább fárassza. Ezt a felismerést lehet látni rajta.

Lényegében csak írtál valamit, de nem válaszoltál.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés