Trump nem szerénykedik: Ha nyerünk 2024-ben, kitűzzük a Marsra az amerikai zászlót

2022. november 17. 15:53
Szerinte a regnáló elnök „az amerikai történelem legmegalázóbb pillanatát” érte el a katasztrofális afganisztáni kivonulás levezénylésével.

A Daily Mail beszámolója szerint Donald Trump korábbi amerikai elnök azt ígérte, hogy ha nyer a 2024-es elnökválasztáson, ki fogják tűzni az amerikai zászlót a Marsra.

„Kiterjesztjük majd az emberiség tudását és az emberi sikerek horizontját. És kitűzzük a gyönyörű amerikai zászlónkat hamarosan a Mars felszínére” – hangoztatta Trump. Kampánybeszéde közben persze Bident sem kímélte. Szerinte a regnáló elnök „az amerikai történelem legmegalázóbb pillanatát” érte el a katasztrofális afganisztáni kivonulás levezénylésével.

Önállósodik Trump egykori jobbkeze: Mike Pence is elindulhat az elnökségért

Komoly, keresztény és konzervatív: Mike Pence-ről egyre többen gondolják, hogy elindul Trump mellett az amerikai elnökjelöltségért. Maga a volt alelnök még finoman tapogatózik, de mit szólnak ehhez a párt pénzügyi támogatói, tisztségviselői, szavazói - és mit mond majd erre Trump?

Fotó: MTI/EPA/Pool/Al Drago

Összesen 65 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Na pont ettől mindenki rohan majd szavazni. Marha.

Ez nem olyan rossz duma, mint sokan gondolják. Amerika úgy érezhetné nagynak magát, hogy közben nem gázol le más nemzeteket. Az űrkutatásban pedig jobb helyre menne a pénz mint az ukrán háborúba.

Pl. az ukrán háború. Költsék inkább a Marsra.

RasPutint már rég nem látom, felesleges válaszolnia.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés