Fekete-Győr András: A Momentum szervezte a diáktüntetéseket

2022. november 16. 11:51
„Nekünk az utcán volt a helyünk a tanárok és a diákok mellett az elmúlt hónapokban, nekem, személy szerint is ez volt a legfontosabb elfoglaltságom” – fogalmazott a lila párt egykori elnöke az ATV-ben.

Egy sokakat érdeklő kérdésre adta meg a választ szerda reggel Fekete-Győr András az ATV-ben, arra, hogy az elmúlt hetek tüntetéseiben mekkora szerepük volt az ellenzéki pártoknak. A Momentum parlamenti képviselője a Szigorlat című műsorában elismerte, hogy nagyon komoly, ők szervezték ugyanis a diákok demonstrációit.

A lila párt egykori elnöke arról beszélt, az elemzők és a nyilvánosság talán a DK-n, valamint a Momentumon érzik, hogy a balliberális térfélen ez a két párt lesz a jövő meghatározó politikai ereje. S azzal folytatta, hogy Gyurcsányék az árnyékkormány felépítésével vannak elfoglalva, ők pedig – a középiskolásokból álló a TizenX nevű szervezetükkel – 

az ország rengeteg helyén a diáktüntetéseket szervezték meg.

„Nekünk az utcán volt a helyünk a tanárok és a diákok mellett az elmúlt hónapokban, nekem, személy szerint is ez volt a legfontosabb elfoglaltságom, úgyhogy a DK és a Momentum ilyen szempontból picit más pályán mozog és halad, de szerintem jól van így” – fogalmazott a lila párt egykori elnöke.

Nyitókép: Fekete-Győr András Facebook-oldala

Összesen 64 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Volt egy gyerek könyvünk, amiben Csipike, az óriás törpe fordítva kelt ki az ágyából és azt hitte megváltoztatta a folyó irányát. Na, ő jutott most eszembe Fegyőrről...

Na, kedves tüntető tanárok! Ennyit a politikamentességről.
De szerintem tudták, tisztában voltak azzal, hogy pártrendezvényen vesznek részt.
Kiskorúakat felhasználni aljas dolog.

Láttam én is kisiskolásokat.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés