Putyin nem tervez atomfegyvert bevetni Ukrajna ellen

2022. október 27. 19:21
Vlagyimir Putyin orosz elnök a Valdaj nemzetközi vitaklub csütörtöki moszkvai plenáris ülésén azt mondta, Oroszország nem szándékozik atomfegyvert bevetni Ukrajnában.

Oroszország nem szándékozik atomfegyvert bevetni Ukrajnában – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök a Valdaj nemzetközi vitaklub csütörtöki moszkvai plenáris ülésén. Putyin azt hangoztatta, hogy Moszkva sohasem fenyegetőzött az atomfegyver bevetésével, és azt mondta hogy

ezzel szemben a Nyugat, mások mellett Liz Truss volt brit miniszterelnök a nukleáris zsarolás eszközéhez folyamodott.    

Az orosz elnök szerint Ukrajna rendelkezik a piszkos bomba előállításának technológiájával, most pedig mindent elkövet, hogy eltüntesse annak nyomait, hogy erre elő is készült.

(MTI)

Nyitókép: Mikhail Metzel/ SPUTNIK / AFP

Összesen 12 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

betartotta e Kijev a minszki egyezmenyt? igen vagy nem?
raszoritotta e a szerzodes garantalojakent Berlin es Parizs Kijevet hogy betartsa a minszki egyezmenyt ahogy Moszkva raszoritotta ugyancsak garantalokent Donyecket es Luganszkot nyolc even at?

a legelejetol vilagos volt hogy a minszki megallapodasok alternativaja a haboru. Azzal hogy Kijev nem tartotta be es a nyugat kisujjat se mozditotta hogy betartassa veluk, nem maradt mas megoldas mint a katonai.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés