Gyurcsány és Trianon

2022. október 6. 7:54

Szentesi Zöldi László
Magyar Nemzet
Az ember nehezen tolerálja, ha hazaáruló gazemberek a trianoni katasztrófáról szólnak.

„Tudom, ő azért van, hogy a nemzeti oldal mindig kétharmaddal győzzön. Azt is hallom, látom, hogy a saját kényszerszövetségesei állandóan lázadoznak ellene, rendszerint addig, amíg kiderül, hogy létező pártszervezete már csak neki, Gyurcsánynak akad. Azt is észrevettem, hogy hősünk változatlanul a földfelszín alatt harcol, muszáj neki politikai vakondként felfelé turkálni ocsmány módon, hogy valaki végre észrevegye, amint bátortalanul kidugja orrát a túrásból.Mondom, ez mind világos. Csakhogy.

Az ember nehezen tolerálja, ha hazaáruló gazemberek a trianoni katasztrófáról szólnak. Először is azért, mert ennek az embernek, akiről beszélünk, előbb a zsidó polgár elrabolt házát kellene visszaadnia jogos tulajdonosának, nem pedig áruba bocsátani, mintha az övé lenne. Másodszor azért, mert 2006 őszén rohamot vezényeltetett békés polgárok ellen. Végezetül azért, mert kitagadta nemzetünkből az elszakított területeken élő magyarokat, ilyesmit pedig – bár politikáról beszélünk – mégis csak a leggátlástalanabb kalandorok szoktak. Mindezek együtteseként azt hiszem, Trianonról szólnia Gyurcsány Ferencnek nincs joga. Semmilyen nemzeti sorskérdésről nem szólhat, nem nőtt akkorára, nincs azon a szinten. Neki a KISZ-ben végleg befejeződött a szeminárium, azóta csak felejtett.”

Kapcsolódó:

Trianonról írnék
Vannak, akik a jövőt keresik, már nem siratják minden nap a múltat.
Bővebben...

Nyitókép: Facebook

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 34 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

He-he, én sem hiszem el. A szöveg az alábbi módon felel meg a valóságnak:
"Marcit egyszer BEvittem nagyanyja, Katus sírjA MELLETT LÉVŐ BÚFELEJTŐBE. EKKOR MEGJÖTT KLÁRA. Nem pontosan értette MARCI, miért sír édesANYJA. Pedig ismeri aZ APJA nevét, A 2006-BAN KILŐTT SZEMŰ EMBEREK fényképeit, pár történetet NAGY IMRE FELAKASZTÁSÁRÓL, AMIT A NAGYAPJA RENDEZETT EL KÁDÁRNAK. SZEGÉNY MARCI, HA MEGNŐ, MEGÉRTI, HOGY MIÉRT BŐGNI VALÓ EZ AZ EGÉSZ CSALÁD. MINDENESETRE AZT NEM MONDOM MEG NEKI, HOGY A MÁSIK NAGYAPJA BICIKLITOLVAJ VOLT, AZ NEM AKASZTOTT, NEHOGY MEGSÉRÜLJÖN A GYEREK SZEMÉLYISÉGE."

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés