„White Lives Matter” – hirdette Kanye West pulóvere a Párizsi Divathéten

2022. október 04. 11:09

A felső elején II. János Pál pápa képe kapott helyet.

2022. október 04. 11:09
null

Titkos divatbemutatót szervezett a Párizsi Divathétre Kanye West, ám a legnagyobb meglepetést nem az esemény, hanem a rapper felsője okozta, amelynek hátulján a „White Lives Matter” szöveg szerepelt – írja a Guardian.

A rapper mellett ugyanezzel a felirattal ellátott melegítőben feszített Candace Owens jobboldali kommentátor is, aki májusban részt vett a Budapesten megrendezett CPAC Hungary (Konzervatív Politikai Akció Konferencia) nevű eseményen.

A felső elején II. János Pál pápa képe kapott helyet a „Seguiremos Tu Ejemplo” (Követni fogjuk a példád) felirat kíséretében.

 

 

Nyitókép: Twitter

Kapcsolódó cikkek

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zilizi Gábor
2022. október 05. 07:51
Szerintem meg "All Lives Matter"
Kybon
2022. október 04. 20:38
"Afroamerikai létére kitette a véleményét" - sokszorosan védett példány azt csinál, amit akar. Egy fehér már ki lenne rúgva mindenhonnan (állás, klubok, reklámszerződések, fb, insta, twit, stb). Estére már himbálózna egy kötélen.
pragmatika
2022. október 04. 20:07
Le a kalappal a fickó előtt. Afroamerikai létére kitette a véleményét. Respekt.
kistroglodita
2022. október 04. 19:57
I like Kanye West!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik