Fekete és fehér cicával ünnepli az állatok világnapját Orbán Viktor

2022. október 04. 09:45

„Vigyázzunk rájuk!” – írta Facebook-oldalán a miniszterelnök.

2022. október 04. 09:45
null

Egy fára akasztott hintaszékben pihenő fekete és fehér macskát ábrázoló fotót osztott meg közösségi oldalán a miniszterelnök az állatok világnapján. A felvételen az látható, hogy a feltehetően Lukrécia névre hallgató fekete cicát Orbán Viktor megsimogatja. Míg a másik kezében egy tulipáncsokrot tart.

A fényképhez azt írta a kormányfő kísérőszövegként:

Fókuszban az állatvédelem

Az utóbbi években nagy figyelmet kapott az állatok védelme. Ahogy arról korábban lapunk is beszámolt, a kormány nemrég bejelentette, hogy állatvédő alapítványt hoz létre. 

Az alapítvány célja, hogy az állatvédelem fejlesztésével és népszerűsítésével kapcsolatos feladatokat lásson el, valamint az állattartás felelősségét tudatosítsa.

Orbán Viktor vonatkozó bejegyzését alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko_jobbos
2022. október 04. 19:15
Szomorú ez a világ, ahol gyerektelen állatvédő picsáknak kell nyalni. Sajnos ez a demokrácia. Mikor harcoltunk a szabadságért, mindig valami nemes eszme lebegett a szemünk előtt, hogy milyen jó lesz majd, ha szabadság lesz, megvalósíthatjuk az álmainkat. Aztán kiderült, hogy a többség álma, hogy nőnek öltözhessen férfiként, és a másik seggébe dughassa a faszát nyilvánosan, és gyerekeket fogadhasson örökbe. Meg a macikat és kiscicákat védjék TÖRVÉNNYEL!, míg a magzatokat meg szabadon megölhetik. Faszom ebbe a világba!
Istók3
2022. október 04. 13:20
Nekünk is van 2 macskánk (nemrég még 3 volt), de most már kötelező lesz mindenkinek állatos fényképet posztolni?
Apa1964
2022. október 04. 12:56
Miniszter Elnök Úr.....nehogy "macskajaj" legyen belőle?! Modjuk, az ukránok ott a filmben is átbsztak mindenkit....benzin helyett víz a hordóban stb.
ThunderDan
2022. október 04. 12:19
Azt hiszem, ez megint triggerelni fogja az orbánfóbokat. :)))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik