Ronaldinho otthon érzi magát Magyarországon, Budapestet pedig gyönyörűnek tartja

2022. október 02. 11:25

„Budapesten mindig barátok várnak” – fogalmazott a brazil futballklasszis.

2022. október 02. 11:25
null

Újra Budapestre érkezett a teqball nagykövete, Ronaldo de Assis Moreira, azaz Ronaldinho – számolt be a Bors.

A 97-szeres brazil válogatott labdarúgó, korábbi aranylabdás világbajnok a European Teqball Tour budapesti tornája miatt érkezett hazánkba. A viadal a jövő évi, lengyelországi Európa Játékok első kvalifikációs versenye – ismertette a lap.

A négynapos budapesti esemény sztárvendégeként Ronaldinho büszkén mesélt a sportághoz és Magyarországhoz fűződő viszonyáról.

Többek között kiderült, hogy Ronaldinho „lassan hazajár Magyarországa”.

– mondta el. Majd megjegyezte, hogy a magyar főváros gyönyörű, ezért is érzi otthon magát benne.

A rövid interjúban az is elhangzott, hogy a teqball, mint minden labdajáték „közel áll a szívéhez” „A házam kertjében is ott áll az asztal azóta is, hogy megkaptam” – tette hozzá.

2028-tól olimpiai számmá válhat a teqball

Az egykori sztárjátékos kitért arra is, hogy „biztos benne, hogy hogy már 2028-ban Los Angelesben ott lesz a teqball az olimpián. Hihetetlen népszerűségnek örvend világszerte, és még nincs vége” – hangsúlyozta Ronaldinho.

Nyitókép: GUO CHENG / XINHUA / XINHUA VIA AFP

 

 

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko_jobbos
2022. október 03. 10:56
Bucharest is beautiful, I love Hungarians. :-))))))) A kötelező jópofizás a marketingtámogatásért cserébe. Persze attól még támogatom, hadd csinálják, elvégre ez a teqball tényleg magyar fejlesztés, és hülye az, aki nem támogatja --legalább elviekben-- a magyar cégeket. Csak ne ájuljunk el.
CirmoS
2022. október 02. 13:30
Szóljanak neki, hogy itt diktatúra van.... meg elnyomás... meg minden... IS!
Dr. Greta Grünberg
2022. október 02. 12:54
Willkommen! Több magyar gyereknek kellene ilyen sikeres példakép, akik a szoba posztereiről néznek vissza rájuk, hogy ne csak a kirekesztő faji alapú szegregációt tartsák természetesnek.
foldizs
2022. október 02. 12:49
Sajnos a teqball továbbra sem nagyon érdekel senkit, Ronaldinho ide vagy oda.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik