Megint Krekó

2022. október 01. 19:11

Eddig nem az ment, hogy Orbán Viktor egy elszigetelődött jelentéktelen nulla?

2022. október 01. 19:11
null
Pilhál György
Magyar Nemzet

„Krekó nem ma kezdte a pályát, régi bajkeverő, méghozzá a tenyérbemászó fajtából. Az elmúlt decemberben például a Politico hasábjain ilyen ötletet adott az övéinek: »Ha aláásod az emberek hajlandóságát arra, hogy beoltassák magukat, akkor Orbánnak kell viselnie a politikai következményeket.« (Hinnénk-e, hogy ugyanő a Gyurcsány-ámokfutás évei­ben sok száz milliós megbízást kapott a piros ábrázatú habzóborásztól?)

Most meg arra buzdítja elvtársait, »meg kell akadályoznunk, hogy Orbán Viktor információs autokráciáját Európa más országaiba, például Olaszországba exportálja«. Krekó szerint a kormányfő annak köszönheti elsöprő választási győzelmeit, hogy az embereivel tölti fel az intézményeket és manipulálja az információkat, uralva ezzel a nyilvános vitákat. Ja, meg az is Orbán bűne, hogy két részre osztotta a nemzetet: hazafias táborra és idegen érdekeket szolgáló hazafiatlanra. Stb.

Persze Krekó fekáliamixert is meg lehet érteni. Valami süket dumát mégiscsak kell nyomni a kétharmados zakók miatt dühöngő szponzoroknak.”

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
simonvitéz
2022. október 03. 00:28
Krva Anyád Kretén Krekó!
Akitlosz
2022. október 02. 13:41
"Pilhál György Magyar Nemzet Eddig nem az ment, hogy Orbán Viktor egy elszigetelődött jelentéktelen nulla? " A Magyar Nemzetben? Nem, eddig nem az ment. Ahelyett, hogy minket kérdezgetne megnézhetné inkább a saját újságjának a régebbi lapszámait.
Felvidéki MAGYAR
2022. október 02. 08:55
A Krekó félék nem értenek a szép szóból. Velük szemben csak a bal horog taktikája működhet!
lofejazagyban
2022. október 02. 08:13
figyu, krekó, aki úgy beszél, mint egy idegenszívű ügynök, úgy viselkedik, mint egy idegenszívű ügynök, az valószínűleg egy idegenszívű ügynök. Pl. te magad is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik