Megint Krekó

2022. október 1. 19:11

Pilhál György
Magyar Nemzet
Eddig nem az ment, hogy Orbán Viktor egy elszigetelődött jelentéktelen nulla?

„Krekó nem ma kezdte a pályát, régi bajkeverő, méghozzá a tenyérbemászó fajtából. Az elmúlt decemberben például a Politico hasábjain ilyen ötletet adott az övéinek: »Ha aláásod az emberek hajlandóságát arra, hogy beoltassák magukat, akkor Orbánnak kell viselnie a politikai következményeket.« (Hinnénk-e, hogy ugyanő a Gyurcsány-ámokfutás évei­ben sok száz milliós megbízást kapott a piros ábrázatú habzóborásztól?)

Most meg arra buzdítja elvtársait, »meg kell akadályoznunk, hogy Orbán Viktor információs autokráciáját Európa más országaiba, például Olaszországba exportálja«. Krekó szerint a kormányfő annak köszönheti elsöprő választási győzelmeit, hogy az embereivel tölti fel az intézményeket és manipulálja az információkat, uralva ezzel a nyilvános vitákat. Ja, meg az is Orbán bűne, hogy két részre osztotta a nemzetet: hazafias táborra és idegen érdekeket szolgáló hazafiatlanra. Stb.

Persze Krekó fekáliamixert is meg lehet érteni. Valami süket dumát mégiscsak kell nyomni a kétharmados zakók miatt dühöngő szponzoroknak.”

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 29 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés