Gyurcsány nem akarta, Márki-Zay azonban végre elárulta, hogy honnan gurult a dollár a baloldalra

2022. október 1. 19:18

Nagy Ervin
PestiSrácok.hu
Menekül is, ki merre lát, Karácsonnyal és Korányi Dáviddal az élen.

„Most azonban hatványozottan sikerült megdöbbentőt mondania a hódmezővásárhelyi polgármesternek vagy a »jelölt úrnak«, ahogy a bukás óta Gyurcsány Ferenc megalázó módon nevezi. (A Partizán interjúban még a nevét sem ejtette ki!)

Hátborzongató nyíltsággal vallotta meg Márki-Zay azt, hogy a tengerentúlról, bizonyos üzleti és politikai érdekkörök közel kétmilliárd forintnyi dollárral avatkoztak be a magyar választásokba. A donor az Action for Democracy nevezetű NGO, a fogadó a Márki-Zay Péter vezette Mindenki Magyarországa Mozgalom, míg a haszonélvezője a magyar baloldal volt.

A pénz forrása csak eddig követhető le, a sor végén lévő mozdulatlan mozgató személye(i) nem ismert(ek). Bár elképzeléseink azért vannak…

Itt áll előttünk a meztelen király! Villantott egy jókorát az a hazai baloldal, amely évszázados mintákat követve, ismét külföldi érdekeket szeretne Magyarországon megvalósítani. És erről a pontról már meg tudjuk fejteni azt, hogy mi végett hallottunk sokszor olyan politikát, aminek nem volt többségi támogatottsága a magyar társadalomban.

A baloldal ugyanis nem minden esetben a magyar polgároknak politizált, a választók akaratával szemben inkább választotta a külföldi politikai, kulturális és gazdasági csoportok érdekeit.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 40 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés