Járt-e Gyurcsány a kötcsei kocsmában? – Helyieket kérdeztek a bukott miniszterelnökről

2022. október 1. 12:34
Nem tud arról, hogy Gyurcsányék segítenék a helyieket – fogalmazott egy megkérdezett.

A Mediaworks Hírcentrum munkatársa Kötcsén kérdezte az utca emberét arról, hogy Gyurcsány Ferenc valóban a településen tölti-e életének egy részét. A Partizánon megjelent interjújában a DK elnöke ugyanis azt mondta, hogy nagyon sok időt tölt Kötcsén, állítása szerint segíti is a helyi embereket. A korábbi miniszterelnök szerint megteremtették a reményt, a választás reményét, ugyanis szerinte a kötcsei kocsmában a Dobrev Klára vezette „árnyékkormányra” egyfajta alternatívaként tekintenek.

A fenti nyilatkozatban tett kijelentésekről kérdezte a Mediaworks Hírcentrum stábja a kötcsei embereket. Kérdésre válaszolva egy helybéli elmondta:

nem tud arról, hogy Gyurcsányék segítenék a helyieket.

Az árnyékkormány hallatán pedig az utca emberének egy szó jutott az eszébe: „nevetséges”.

A sajtó munkatársai a helyi kocsmát is felkeresték, melyre Gyurcsány az interjúban többször is hivatkozott. A kocsmában elmondták: a DK elnöke nem nagyon szokott oda járni.

Nyitókép: YouTube

Összesen 97 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ha az ellenzéknek ez kell, akkor ez kell. A világért se beszélném le őket arról, hogy nekik Gyurcsány, és neje az egyetlen lehetőségük a kormányra kerülésre.

Jó megközelítés. A köcsei kocsma számára amolyan mennyország, ahol őt álmaiban mindenki szereti, fizet mindenkinek egy italt, az emberek pedig szájtátva hallgatják Feri a nagy mesemondó történeteit.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés