Járt-e Gyurcsány a kötcsei kocsmában? – Helyieket kérdeztek a bukott miniszterelnökről

2022. október 01. 12:34

Nem tud arról, hogy Gyurcsányék segítenék a helyieket – fogalmazott egy megkérdezett.

2022. október 01. 12:34
null

A Mediaworks Hírcentrum munkatársa Kötcsén kérdezte az utca emberét arról, hogy Gyurcsány Ferenc valóban a településen tölti-e életének egy részét. A Partizánon megjelent interjújában a DK elnöke ugyanis azt mondta, hogy nagyon sok időt tölt Kötcsén, állítása szerint segíti is a helyi embereket. A korábbi miniszterelnök szerint megteremtették a reményt, a választás reményét, ugyanis szerinte a kötcsei kocsmában a Dobrev Klára vezette „árnyékkormányra” egyfajta alternatívaként tekintenek.

A fenti nyilatkozatban tett kijelentésekről kérdezte a Mediaworks Hírcentrum stábja a kötcsei embereket. Kérdésre válaszolva egy helybéli elmondta:

nem tud arról, hogy Gyurcsányék segítenék a helyieket.

Az árnyékkormány hallatán pedig az utca emberének egy szó jutott az eszébe: „nevetséges”.

A sajtó munkatársai a helyi kocsmát is felkeresték, melyre Gyurcsány az interjúban többször is hivatkozott. A kocsmában elmondták: a DK elnöke nem nagyon szokott oda járni.

Nyitókép: YouTube

Kapcsolódó cikkek

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sheu
2022. október 03. 22:07
" A kocsmában elmondták: a DK elnöke nem nagyon szokott oda járni." Szerintem még sosem járt, egy bolsevik nem jár hétköznapi emberek közé.
Dr.Felix
2022. október 02. 08:50
Köszönöm a stábnak az egyszerű, ám nagyszerű politikushazudás-nyakoncsípő ötletet s elegáns, diszkrét megvalósítását. Stabil, erős szög ez csótány et. koporsófedelébe. Ráérő fiatal ha ezt angolítja s szétröppenti szanaszéjjel, gizdáik-megbízóik is gutaütést kapnak nemcsak a törpe kisebbség 10 % libsicsek Hazánkban. Naná, hogy nincs Hazánkban szólás- vélemény- és sajtószabadság. S látják, mily páratlan páros a klein-dobreff clariss-alkesz csótány feci duó. Árnyékszéki díszletek. Remek lóra tettek ezen hulladékok újrahasznosításával. Hamár a dobozi oláj petru caci-zacescu elbaszta 2 milliárdjukat s be is égette a gizdáit. Három kretén egy kupac hulladék. Na meg a másik kupac, a többi mákvirág díszpinty. Szabó, dónáth, cseh kokós nőimitátorok, negru-bőrke komcsita andiCia atomreaktor mérnök férfiimitátor. A futottak mégek között pumukli kakigegő, nieder patkány, pikó pondró, v. naszályi dagadék tolvaj meg a remek alkesz baranyi.
No kecmec 66
2022. október 02. 07:13
...és hazudunk évek múlva is.
chief Bromden
2022. október 02. 06:27
Minek mennek az ellenzéki politikusok a Partizánba? Lejáratni magukat. Hajrá Marci! Ferenc testvért hamarabb utol érik, mint a sánta kutyát. Megint. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik