Szijjártó: Az Európai Parlament önmagában véve egy vicc

2022. szeptember 30. 9:00
A külügyminiszter szerint az EP baloldala gyűlöli azt, hogy Magyarország konzervatív, jobbközép, keresztény, demokratikus és hazafias kormánya négy választást megnyert.

Szijjártó Péter a CGTN rövidítésű, globális kínai tévéhálózatnak adott interjút, számol be a Politico. A külügyminiszter egyebek közt arról beszélt, hogy az Európai Parlament önmagában véve egy vicc, hiszen amikor Európának hatalmas inflációs és energiaválsággal kell szembenéznie, akkor a legfontosabb feladatának azt tartja, hogy megítélje Magyarországot, azt az országot, ahol demokratikus választásokat tartanak.

Elmondta: az Európai Parlament baloldala gyűlöli azt, hogy Magyarország konzervatív, jobbközép, keresztény, demokratikus és hazafias kormánya négy választást megnyert, továbbra is sikeres, és kielégíti a nép igényeit.

Nyitókép: MTI/EPA/Pool/John Thys

Összesen 135 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Említs meg az ideológiai homokozáson kívül valami komoly kérdést, amivel az Európai Parlament foglalkozott! A szellemi maszturbáción kívül másra nem képesek. Aki végignézte annak idején a velünk foglalkozó szeánszok közvetítését, és látta, hallgatta a sok félművelt, a témát csak a kiadott brosúrából ismerő képviselő szánalmas,. önigazoló hozzászólását, az tudja, miről beszélek. Ezek a hozzászólások semmiben nem különböztek azoktól, amikor a rákosi-kádári korban volt szokás párttag gyűlésen benyalni a hatalomnak.

Vagy ott van a baj, hogy a pénzt már elköltötték Ukrajnára. Vagy egyszerűen ellopták.

Ezt látnotok kell!

"Biztosított a bírák függetlensége
A miniszter szerint szemenszedett hazugság, hogy a magyar bírák ne lennének függetlenek, nincs politikai nyomásgyakorlás, még a magyar belpolitikában sem vitatják ezt. Mint mondta, Brüsszelben csak azért van most ebből vita, mert egyesek oda vitték a magyar bíróság belügyeit."

Mit gondolsz, ki állít ilyet?

Elmondta, miért nem figyeltél.

Az EP-t fel kell oszlatni, mert egy antidemokratikus koszlott szervezet.

Hogy te milyen aggódó típus vagy. Hol Máté halaiért aggódsz, hol Péter házáért.
Jelentkezni akartál akváriumnak, vagy bejárónőnek?

Már, aki mondjuk a momentumra szavazott.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés