Karácsony az Európai Leszbikus Konferencián: A magyarok többsége tudja, hogy a szerelem az szerelem! (videó)

2022. szeptember 30. 22:06

A főpolgármester köszöntőt mondott a budapesti eseményen.

2022. szeptember 30. 22:06
null

Karácsony Gergely köszöntőt mondott a fővárosban megrendezett Európai Leszbikus Konferencián. Budapest főpolgármestere leszögezte: „Budapest sokszínű, befogadó és elfogadó város”. 

– tette hozzá. „Mindenféle szeretetnek” – jelentette ki. Ezután beszámolt arról, hogy szerinte a radikalizálódó politikai vezetés valóságos hadjáratot indított az „LMBTQIA” közösséggel szemben. „A józan többség nem tart vele” – vélekedett, majd megosztotta a hallgatósággal, hogy szerinte a budapestiek és a magyarok többsége tudja, hogy a szerelem az szerelem. 

– jelentette ki, remélhetőleg nem megsértve a konferencia résztvevőit azzal, hogy szimplán nőnek nevezte a fiatal leszbikusokat.

Nyitókép: Mandiner Archív

Kapcsolódó cikkek

Összesen 168 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jooee
2022. október 02. 10:59
"A magyarok többsége tudja, hogy a szerelem az szerelem". - Mondja ezt egy töketlen.
bagira
2022. október 02. 06:39
Régi nyugati trükk , sáros kommunisták nyugat keblére futnak , majd ismét feltűnnek nyugat aktivizálja visszadobja mint felforgatót. Nevéhez köthető ugyanis az Action for Democracy nevű amerikai szervezet, amely – ismeretlen adományozóktól – 1,8 milliárd forintot juttatott Márki-Zay Péter mozgalmán keresztül a baloldal 2022-es választási kampányába. Korányiék honlapja korábban Karácsony választási szervezetét, a 99 Mozgalmat is támogatottjai közé sorolta, de később mégis levette az internetes oldaláról az átláthatatlan finanszírozású egyesület nevét. Korányi később Bajnai Gordon miniszterelnöki főtanácsadója, majd kül- és biztonságpolitikai felelős szakállamtitkára lett. A 2009-es európai parlamenti választásokon a 16. helyen szerepelt a szocialisták listáján. A 2010-es kormányváltás után főnökéhez, Bajnai Gordonhoz hasonlóan a baltimore-i Johns Hopkins Egyetemen folytatta, a SAIS Transzatlanti Kapcsolatok Központjának kutatója volt. https://pestisracok.hu/karacsony-fotanacsadojahoz-vezetnek-a-dollarbaloldal-finanszirozasanak-szalai/
bagira
2022. október 02. 06:32
Fény derül arra is a nagy demokráciát szabadságot emberi jogokat hirdető nyugat suttyomban kommunistákat pénzeli támogatja . https://pestisracok.hu/gyurcsany-nem-akarta-marki-zay-azonban-vegre-elarulta-hogy-honnan-gurult-a-dollar-a-baloldalra/
bagira
2022. október 02. 06:29
Tisztességes dollárkommunista baloldal választásra külföldi ellenerőket behívott , de azért hogy magukról a figyelmet tereljék. Gyurcsány nem akarta, Márki-Zay azonban végre elárulta, hogy honnan gurult a dollár a baloldalra. Régi titokra derült fény végre Gyurcsány tehát akkoriban, ködösen ugyan, de beismerte, amit mindig is sejtettünk. A liberálisokkal összeállt szocialistákat mindig is külföldről támogatták. Arra azonban majd tíz évig kellett várnunk, hogy megtudjuk honnan. Most valamelyest tisztult a kép. Jött ugyanis Márki-Zay Péter és elkottyantotta, hogy közel kétmilliárd forintnyi támogatás érkezett a tengeren túlról, amit annak rendje módja szerint fel is használt a szivárványkoalíció a kampány során. A dollármilliók – a jogszabályokat ugyan megkerülve – nem egy párthoz, hanem Márki-Zay egyesületéhez gurultak, de mégis a baloldal közös választási kampányának számláit fizették ki belőle. A rendszerváltoztatás óta példátlan beavatkozás volt ez, ami nem csupán egyes bűncselekmények gyanúját veti fel, hanem nemzetbiztonsági veszélyt is jelent. Ennyiben pedig azok felelőssége, akik ezt a pénzt elfogadták és felhasználták nagyon súlyos. https://pestisracok.hu/gyurcsany-nem-akarta-marki-zay-azonban-vegre-elarulta-hogy-honnan-gurult-a-dollar-a-baloldalra/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik