Az EU az adófizetők pénzét „rúzsleckékre és csipkés férfi fehérneműre” szórja

2022. szeptember 28. 10:53

Kiderült mennyit költött az EU drag-showkra...

2022. szeptember 28. 10:53
null

Az Európai Unió közel 1 millió eurót költött drag queen show-k és más „sokszínűségi projektek” finanszírozására amelyek célja a hagyományos nemi szerepek „elmosása” volt – tudta meg a The Telegraph. Az adófizetők 892 050 euróval támogatták a programokat, amelyek

A kiadásokkal kapcsolatos leleplezés azzal vádolta Brüsszelt, hogy „pokolian elszántan törekszik a woke-agenda megvalósításáért”.

Az egyik „Drag it Up” elnevezésű workshop azt tűzte ki célul, hogy a fiatal férfiaknak segítenek megtanítani a „sminkelés, a parókák, a magas sarkúban való járás és más, a hagyományos nemi szerepek elmosásának és eltúlzásának módszereit”.

A több mint 7000 követővel rendelkező, berlini székhelyű Queen of Virginity, avagy A szűzesség királynője nevű drag-előadás 21 700 eurót nyert az EU-tól a foglalkozások megrendezésére. Az Instagram-fiókján közzétett videókon a résztvevők táncmozdulatokat tanultak, színészet órákon vettek részt és megtanították őket arra, hogy „dívákká” váljanak.

Egy másik egyéves ifjúsági csereprogramban a szervező önkéntesek segítségével drag-show-kat rendeztek, valamint figyelemfelhívó műsorokat készítettek

az azonos neműek házasságára, az örökbefogadásra és a szexuális úton terjedő betegségekre vonatkozóan.

„A résztvevők jobban megismerik az LMBT+ kérdéseket, toleránsabbak lesznek az LMBT+ emberek iránt, jobban tisztában lesznek saját szerepükkel az LMBT+ toleranciában, biztosabbak és magabiztosabbak lesznek a saját nemükben vagy szexualitásukban, kevésbé lesznek szorongóak, és egészségesebbnek érzik majd magukat” – mondta el a szervező TransYouth.

A Queer History Matters 20 „fiatal queer embert” hívott meg Berlinbe, hogy részt vegyenek egy drag-showban, hogy „beszélgetéseken, színházakon, testgyakorlatokon és empátiagyakorlatokon megismerjék és megtapasztalhassák” a queer létet.

Nicolaus Fest, német európai parlamenti képviselő elmondta:

Nyitókép: Mandiner Archív 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2022. október 25. 16:31
Ebből kapott segélyt a Szájer Jóska is..
Minnie
2022. szeptember 28. 15:55
Mocskos buzik
Jurivinc
2022. szeptember 28. 14:56
Nem lopnák el magyarországon az EU Pénzt , nem kellene ezért sirni. A szemét, hanyatlo Nyugat- EU pénz nélkül hol van az állam?
Reszelő Aladár
2022. szeptember 28. 14:19
Nincs is ennél fontosabb. Pedig mennyivel egyszerűbb lenne az orgazmus pirulát feltalálni. Csak be kell venni és 5 perc után automatikusan létrejön. Nem kellene ennyi hulladék árucikket és hulladék eszmét legyártani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik