A liberális álszentség csúcsa

2022. szeptember 27. 10:12

Ennél beszédesebben talán még soha nem sikerült bemutatni a jóemberkedő liberálisok álszentségét és hazugságait.

2022. szeptember 27. 10:12
null
Jeszenszky Zsolt
Jeszenszky Zsolt
PestiSrácok.hu

„Ahol a kertekben egymást érik az erényfitogtató táblák: »A fekete életek számítanak«, »a család az család«, »nincs olyan, hogy illegális bevándorló«, stb. Jóemberkedés, de csakis a távolból. Egy festői kis szigetről, ahol az ország leggazdagabb embereinek van nyaralója. Az átlagos házár 1 millió dollár. De itt van az Obama házaspár 12 milliós rezidenciája is. Mert hát Obama, aki szavakban a bevándorlás nagy támogatója, és a fehér privilégiumok nagy kritikusa, valamiért mégis a gazdag, fehér liberálisok között szeret vakációzni. Az álszentség természetesen nem áll itt meg. Amikor megjelentek hús-vér valójukban a bevándorlók, a helyiek reagáltak is rá: »nincs meg a kellő infrastruktúrájuk a kérelmek feldolgozásához.« A demokrata helyi képviselő szerint: »a republikánusok politikai bábuként használják szegény bevándorlókat, és veszélybe sodorják őket.«

Tehát amikor a texasi Brownsville városkát, az ország egyik legszegényebb települését lepik el az illegális bevándorlók, akkor ők hősök, akik a jobb életet és a boldogulást keresik Európában… bocsánat, az USA-ban. És micsoda embertelen dolog nem beengedni őket, falat meg kerítést építeni a magyar… bocsánat, a texasi határra. De ha a gazdagok által lakott helyekre visszük őket boldogulni, na az embertelen! És veszélyezteti őket. Úristen, és tényleg! Még a végén véletlenül belesétálnak egy kagylósütésbe! Vagy egy koktélpartiba…”

Nyitókép: Reginald Mathalone/AFP

Kapcsolódó cikkek

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. szeptember 27. 17:51
Legszemléletesebb videó: Migránssimogató állibsi osztogatta a vizet, meg a szendvicset. A migri elvette tőle a kabátját ,meg a hátitáskát.. Állibsi nézett ., mint Jenő a moziban.. A migri 50 kggal nehezebb volt.
olajfa1
2022. szeptember 27. 16:48
Pedig csak ennyit kell tenni... a migriket oda telepíteni a nyakukra! Had élvezzék a szigeten lakók is a migris szolidaritást!...
Lajoss
2022. szeptember 27. 13:07
Jeszi,otthon telefingtad már a befőttes üvegeket?
Szittya66
2022. szeptember 27. 12:10
Nincsen ebben semmi új, a szellemi elődeik - a kommunisták - is arról beszéltek, hogy mindenki egyenlő, ezért a melósok beköltözhettek a tízemeletes panelekbe, amíg ők a budai villákban tengették szürke hétköznapjaikat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik