Orbán a tömeggyilkosok oldalán áll

2022. szeptember 27. 12:02

A „szankciók” alternatívája a harmadik világháború vagy az orosz gyarmatosítás, avagy: megszállás.

2022. szeptember 27. 12:02
null
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

„Valójában a szankciók az illiberális világforradalom, a »Nemzetközi Együttműködés Rendszerének« létrehozása útjában állnak. Gyengítik az orosz terjeszkedést, fenyegetést, ami a szélsőjobboldalt is gyengíti Európában. Ha Orbán nem tudja megállítani a szankciókat, akkor ő sem kap pénzt az oroszoktól, erre tippelünk. Az ellenzék pedig megint ostobán viselkedik az álparlamentben, mert az rendben van, hogy rámutatnak: Orbán is megszavazta a szankciókat, de a szankciókat meg kellene védeniük a magyar emberek előtt, mint a harmadik világháború elkerülésének egyetlen eszközét.

Egyszerűen nevetséges, hogy az Európai Unió egyik tagországában oroszpárti propagandával el tudják érni azt, hogy a negyvenéves orosz megszállás után a magyarok az oroszok mellé állnak, nem a Nyugat mellé. Ezt a primitív papagájkommandót nem képesek ellensúlyozni értelmes emberek, mert még a rendelkezésre álló csatornákon sem beszélnek elég világosan és határozottan. Ennek a vége csak tragédia lehet. Magyarország népe újra egy tömeggyilkos mellett áll. Úgy látszik, még nem volt elég. Nem veszítettek még el mindent a magyarok. Csak nehogy ezt is másra fogják.

Orbán tömeggyilkosok mellé állt. Olyan, mintha Hitler mellé állna. Az oroszok civileket, férfiakat, nőket, gyerekeket, öregeket gyilkolnak le, és tömegsírokba szórják őket. Magyarország gyilkosok pártján áll, ezért a világ megvetését élvezi joggal. Az oroszokat csak a szankciókkal lehet megállítani, vagy a harmadik világháborúval. Orbán egy áruló a NATO-ban és az Európai Unióban is. Ebbe a bűnbe rántja bele a magyarokat is. Ha Európa feladja a szankciókat, készülhet az orosz gyarmatosításra, vagy a harmadik világháborúra.

A magyarok pedig az orosz bevonulásra. Mert ha az oroszokat nem kényszerítik térdre gazdaságilag, akkor Putyin megindul a Nyugat felé, és a baráti, testvéri Magyarország felvonulási terep lesz az orosz hadseregnek. Orbán ugyan nem zavarta ki az oroszokat, de még beengedheti őket. Aki a szankciók ellen van, az a béke ellen van. Amit Orbán propagál, az az oroszok zsarolása.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
XTRO
2022. szeptember 28. 13:08
Anyádék moziba mentek volna inkább , jobb hely lenne a világ, köcsög bartus.
csulak
2022. szeptember 28. 11:10
esznelkuli moslek vagy
csulak
2022. szeptember 28. 11:10
esznelkuli moslek vagy
husi77
2022. szeptember 28. 07:26
Amnyira kis hülye .......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik