Orbán a tömeggyilkosok oldalán áll

2022. szeptember 27. 12:02

Bartus László
Amerikai Népszava
A „szankciók” alternatívája a harmadik világháború vagy az orosz gyarmatosítás, avagy: megszállás.

„Valójában a szankciók az illiberális világforradalom, a »Nemzetközi Együttműködés Rendszerének« létrehozása útjában állnak. Gyengítik az orosz terjeszkedést, fenyegetést, ami a szélsőjobboldalt is gyengíti Európában. Ha Orbán nem tudja megállítani a szankciókat, akkor ő sem kap pénzt az oroszoktól, erre tippelünk. Az ellenzék pedig megint ostobán viselkedik az álparlamentben, mert az rendben van, hogy rámutatnak: Orbán is megszavazta a szankciókat, de a szankciókat meg kellene védeniük a magyar emberek előtt, mint a harmadik világháború elkerülésének egyetlen eszközét.

Egyszerűen nevetséges, hogy az Európai Unió egyik tagországában oroszpárti propagandával el tudják érni azt, hogy a negyvenéves orosz megszállás után a magyarok az oroszok mellé állnak, nem a Nyugat mellé. Ezt a primitív papagájkommandót nem képesek ellensúlyozni értelmes emberek, mert még a rendelkezésre álló csatornákon sem beszélnek elég világosan és határozottan. Ennek a vége csak tragédia lehet. Magyarország népe újra egy tömeggyilkos mellett áll. Úgy látszik, még nem volt elég. Nem veszítettek még el mindent a magyarok. Csak nehogy ezt is másra fogják.

Orbán tömeggyilkosok mellé állt. Olyan, mintha Hitler mellé állna. Az oroszok civileket, férfiakat, nőket, gyerekeket, öregeket gyilkolnak le, és tömegsírokba szórják őket. Magyarország gyilkosok pártján áll, ezért a világ megvetését élvezi joggal. Az oroszokat csak a szankciókkal lehet megállítani, vagy a harmadik világháborúval. Orbán egy áruló a NATO-ban és az Európai Unióban is. Ebbe a bűnbe rántja bele a magyarokat is. Ha Európa feladja a szankciókat, készülhet az orosz gyarmatosításra, vagy a harmadik világháborúra.

A magyarok pedig az orosz bevonulásra. Mert ha az oroszokat nem kényszerítik térdre gazdaságilag, akkor Putyin megindul a Nyugat felé, és a baráti, testvéri Magyarország felvonulási terep lesz az orosz hadseregnek. Orbán ugyan nem zavarta ki az oroszokat, de még beengedheti őket. Aki a szankciók ellen van, az a béke ellen van. Amit Orbán propagál, az az oroszok zsarolása.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 73 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Összefüggéstelen, önellentmondásoktól terhelt zagyvalék. Természetesen mélyen hallgat arról, hogy az USA miket importál jelenleg is az oroszoktól. Úgy látszik, az urán vagy a kobalt nem véres, és az azért fizetett pénz nem támogatja Putyin fasiszta rendszerét.

Ami késik, nem múlik.
Erősen küldözgetik ide a Goodfriendjeiket, hogy rendet rakjanak nálunk/védik a demokráciát, úgymond.
De vajon milyen alapon?
Hát gyarmatuk vagyunk-e mi, vagy Európa nekik?

Blablabla meg blablabla, már el sem olvasom a beteg agymenéseit.
Orvosért kiált, de nincs az az orvos, aki ezen a terhelten segítene.

Persze, a fél világ tudna mesélni az amerikaiak jótetteiről, tudom, tudom.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés