Így fasisztázik és orbánozik a nemzetközi média Meloniék győzelme miatt

2022. szeptember 26. 13:31
Fasisztának, szélsőjobboldalinak, kemény jobboldalinak nevezik a mainstream lapok Giorgia Melonit és pártját, az Olasz Testvéreket. Mutatjuk.

Teljesen állapotba kerültek a mainstream lapok szerte a világban, nem győzik szórni az átkokat Giorgia Melonira és az olasz jobboldalra. Természetesen a régi jó fasisztázás került elő, amit a szélsőjobboldalozással váltogatnak. Mutatjuk.

BBC:

 

CNN:

 

The Atlantic:

 

Time:

 

The Financial Times:

 

 

The New York Post (ami amúgy nem balos, hanem inkább jobbliberális):

 

 

Vox:

 

 

The Washington Post:

 

 

Bloomberg:

 

 

A Politico eggyel visszafogottabb volt, ők csak azt írták, hogy „a legjobboldalibb kormány Mussolini óta”, emellett pedig egy orbános képpel illusztrálják, hogy az európai jobboldal örül, a baloldal pedig nem:

Összesen 133 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az összes libsi megdögölhet, a valagukat nyaló médiájukkal együtt.

A globális nagytőke médiája mindenhol, az Általad említett helyeken is világvégeként éli meg az olasz jobboldal győzelmét. Az olasz balliberális média mindenkin túltett, hányingert keltő volt, ahogyan egy demokratikus választáson szereplő, számára nem tetsző pártokról, politikusokról írt, beszélt, nyilatkozott.
Olasz belügy, hogy kire szavaznak. De az olaszok valahogy megunták, hogy választások nélkül nevezik ki miniszterelnöknek egymás után a Goldman Sachs egykori munkatársait, s a köztársasági elnököt is a globális nagytőke kénye-kedve szerint ültetik a nyakukba.

Az olasz jobboldal győzelme leállíthatja Európa, külső erők által megtervezett, s a brüsszeli zsoldos vezetés által támogatott iszlamizációját, vissza emelheti az európai térbe a nemzet, a család, a vallás, az identitás, a szuverenitás értékrendjét, az ezek elpusztítására hivatott agresszív balliberális kánonokkal szemben, leállíthatja az Európa gyarmatosítására, az európai gazdaság szétverésére, az európai szintű nyomor, szegénység, munkanélküliség, versenyképtelenség, állandósuló háborús konfliktus megteremtésére, fenntartására szerződött erőket.
Ébresztő Németország, ébresztő Franciaország.
Ugye elgondolkodtató, hogy mekkora erők - politikusok, kormányok, gazdasági érdekcsoportok, bankok, média, a zsoldos Ursula - érdekeltek egy demokratikus olasz választás megakadályozásában, az új Olaszország működésében. A tiltakozások mögött keresd a valódi okokat, senki sem a demokráciát félti, hiszen maguk sem demokraták, lásd ursula szereplését is, keresd a gazdasági érdekeket.
Amikor zelenszkij vezetésével Ukrajnában gyilkolták az oroszokat - még az orosz támadás előtt - az előbb említettek közül senki sem kiáltott fasizmust, sőt támogatták, támogatják a náci Ukrajnát.
Amit ursula, s az egész, a globális nagytőke zsebében lévő média csinál, az a demokrácia igazi arculcsapása, annak kimondása - amit persze eddig is tudtunk -, hogy nincs demokrácia, csak a globális nagytőke mondhatja meg, hogy mi az igazság, a szabadság, Te mint szuverén polgár mindenhez hülye vagy, gyámságra szorulsz, s nem gondolkodhatsz önállóan.
Az oroszok 56-ban bevonultak Magyarországra, 68-ban Csehszlovákiába, lábbal tiporva a nemzeti szuverenitásokat, eltaposva a szabadságot. Ennek nyugati pandantja, a globális nagytőke - legalábbis Európában -nem tankokkal rohanja le a szabadságra igényt formáló nemzeteket...itt vannak fizetett zsoldos politikusaik, pártjaik, médiájuk, bankjaik. uniós intézményeik, akikre a szabadságra vágyók már nem dobhatnak benzines palackokat.......nem lehet szabadon lélegezni. A szovjet megszállás alatt nagyobb volt az akkori tagállamok szabadsága, nemzeti mozgástere.

A német demokrácia értelmezésre gondolsz.......

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés