Berlusconi: Én leszek a következő kormány igazgatója

2022. szeptember 25. 14:26

Az olasz politika veteránja szerint hiány van a világon igazi vezetőkből.

2022. szeptember 25. 14:26
null

Mint arról beszámoltunk, vasárnap elkezdődtek Olaszországban az előrehozott választások, a politikai vezetők nagyobb része – Giorga Melonit kivéve, aki a tömeget és a fotósokat elkerülve csak este érkezik az urnához – is leadta már voksát.

Déli 12 órakor a részvételi arány 19 százalék volt, ami korrelál a 2018-as adathoz.

Leadta szavazatát Silvio Berlusconi is, aki a Repubblica tudósítása szerint ezután a következőket mondta néhány Forza Italia-tagnak:

Azért  mentem fel a pályára, hogy a Forza Italiával együtt döntő szerepet kapjak, és hogy a következő kormány igazgatója legyek”. . „Általánosságban elmondható, hogy hiány van a világon vezetőkből” – tette hozzá a korábbi miniszterelnök.

Nyitókép: MTI/EPA/ANSA/Massimo Percossi

Kapcsolódó cikkek

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2022. szeptember 25. 19:11
Most mondja a TV: Az hogy jobboldali többség lesz esetleg a Parlamentben és a szenátusban az olaszoknál, nem jelenti azt, hogy jobboldalinak ad megbízást a közt. elnök. Érdekes! Majd kiugrik Salvini, mint ahogy most is kormányon van. Vagy valamelyik másik.
jánosbácsi
2022. szeptember 25. 18:34
Te ratyipedofil geci vagy mint általában a fasiszták.
hoci74
2022. szeptember 25. 18:12
So be it!
Trombitás Keresztély
2022. szeptember 25. 17:39
Ki is lehetne jobb egy ország igazgatására, mint egy 85 éves köztörvényes bűnöző?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik