Farkasházy: Jó ötlet az árnyékkormány, csak kevesen vannak, akik értenek a szakterületükhöz

2022. szeptember 24. 09:11

Az újságíró szerint az nem vezet sehova, ha az árnyékkormány több tagja csak annyit ismételget, hogy a kormány mondjon le.

2022. szeptember 24. 09:11
null

Farkasházy Tivadar újságíró volt a Klubrádió Megbeszéljük című műsorának vendége. A beszélgetés során felidézte, hogy míg a 31 éve alakult Demokratikus Charta megmozdulásain három szónok ezreket mozgatott meg rendszeresen, addig a mostani ellenzékben egy-egy ember igyekszik külön mozgalmakat indítani. 

„Így persze, hogy nincs működőképes ellenzéki összefogás” – hangsúlyozta. Példaként felhozta Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölti bemutatását, ahol véleménye szerinte „boldog-boldogtalan beszélt”, ugyanakkor a legfontosabb szereplő utolsónak maradt.

A kabaréban is a leggyengébb szám szokott az előadás végére kerülni”

 – tette hozzá Farkasházy.

„Jó ötlet az árnyékkormány, csak kevesen vannak, akik értenek a szakterületükhöz”

Az újságíró szólt a DK árnyékkormányáról is, amelyet alapvetően jó ötletnek tart, „csak kevesen vannak azok, aki értenek a szakterületükhöz” – jelentette ki.

Farkasházy a hozzáértők közé sorolta Vadai Ágnest, Molnár Csabát, Dávid Ferencet, és Bodnár Zoltánt, de az árnyékkormány többi tagjának szerepét erősen megkérdőjelezte. Úgy véli,

A teljes beszélgetést ITT hallgathatják meg.

Nyitókép:Facebook

 

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
optimiska
2022. szeptember 26. 09:47
A hozzá nem értés a baloldalon, (Teddinek sem) soha nem volt akadály.
Vakfolt
2022. szeptember 25. 20:55
"Farkasházy: Jó ötlet az árnyékkormány, csak kevesen vannak, akik értenek a szakterületükhöz" ..és ebben az árnyékizéban például egy sincs ilyen, hallgatta el gondosan a "humorista".
citromosParizer
2022. szeptember 25. 20:52
de amúgy igaza van, ezek az árnyékkormány tagok tényleg egy igazi senkik, szakmai nullák, de Tivadarnak az az igazi baja, hogy a holdudvara kimaradt a Szaknévsorból
kemjuma
2022. szeptember 25. 13:56
Jó ötlet??? És mégis mire jó???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik