És akkor eljött a pillanat, amikor ki kell állnom Gulyás Márton mellett

2022. szeptember 18. 19:57

Németh Balázs
Facebook
Péntek este óta primitív, bunkó támadások érik Gulyás Mártont a közösségi oldalakon.

„És akkor eljött a pillanat, amikor ki kell állnom Gulyás Márton (újságíró) mellett. Hívott, ezért elmentem hozzá pénteken a Partizánba. Elmondtam ott is: híradósként annyi riportalanyt »üldöztem« már életemben, hogy évekkel ezelőtt megfogadtam: ha engem hív valaki, segítem a munkáját, válaszolok neki, nem menekülök el. Így történt ezúttal is.

Sokan az adás előtt abban reménykedtek, hogy azért megyek Mártonhoz, mert beállok azok közé, akik öt perc hírnévért köpködni kezdik a közmédiát. Nem ez történt. »Sajnálom«, hogy nem adhattam meg ezt az örömöt, büszke vagyok az elmúlt 11 évre.

Akik számára az interjú csalódást keltett, most a riportert hibáztatják! Péntek este óta primitív, bunkó támadások érik Gulyás Mártont (újságírót) a közösségi oldalakon. Gondolom a sokat hangoztatott szeretet, tisztelet és elfogadás jegyében…”

Nyitókép: Facebook

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 37 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Két alkalmat láttam Gulyás Mártontól és mind a kettő tetszett. Méghozzá azért, mert jó kérdésekkel, jól felkészült a riportalanyokból.

Én meghallgattam, annyira nem volt jó... Gulyás szokás szerint erőltette a "narratívát", de elég fásultnak tűnt... ez a Balázs meg elég fura alak, nem túl jó interjúalany.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés