Chelsea: a német menedzser ment, Lőw Zsolt egyelőre marad

2022. szeptember 8. 11:13
Az új vezetőedző munkába állásáig a régi stáb tagjai irányítják a munkát a londoni klubnál.

Szerződést bontott a Chelsea FC Thomas Tuchellel, és már tárgyal az utódról. A brit lapok szerint Tuchel nem élvezte teljes mértékben Todd Boehly főtulajdonos bizalmát – aminek egyetlen oka az volt, hogy a 287,99 millió eurós játékosvásárlás után nem szerepel jól a csapat – írja a Magyar Hírlap.

Ami a Tuchel stábjában dolgozó Löw Zsoltot illeti, egyelőre az biztos, hogy az új menedzser munkába lépéséig ők, a régi stáb tagjai irányítják a munkát. Utána valószínűsíthető a távozásuk. A lap szerint a német edzővel kapcsolatos leggyakoribb kifogás, hogy logikátlanul rotálta a csapatot, s hogy ezen belül több játékost is számára szokatlan posztra, pozícióba kényszerített.

Talán meglepő, de az Independent és a Telegraph szerint az öltözőben róla kialakult negatív véleményben szerepet játszott nehéz természete és (a játékosok szerint) néha követhetetlen véleményváltozásai mellett a magánélete is. Tuchel az esztendő első felében elvált feleségétől, Sissitől, azóta pedig brazil barátnőjével, Natalie Maxszal ad témát a bulvársajtónak.

A német edző egyébként nagyon nehezményezte, hogy egy tízperces konferenciahívás keretén belül rúgták ki, és hogy hiába kért egy második esélyt, nem kapta meg – zárja cikkét a Hírlap.

Fotó: MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo

Összesen 7 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés