Megint olvasom egy portálon a „mindent elsöprő herszoni ellentámadást”

2022. augusztus 19. 08:39

Már olyan, mint a jeti. Mindenki hallott róla de senki sem látta.

2022. augusztus 19. 08:39
null
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

„Megint olvasom egy portálon a »mindent elsöprő herszoni ellentámadást«. Három hónapja készül, nem akarok ezzel viccelődni, de már olyan, mint a jeti. Mindenki hallott róla de senki sem látta.

A látványos szabotázsakciók, a hidak, vasutak rongálása (mert javíthatónak bizonyultak, nem megsemmisítése) fals képet adnak. Nagyon komoly hírérteke van, de a háborút nem a hírérték nyeri meg, a látványos képek, hanem a metodikus szőnyegbombázás. Az orosz klopfoló csúnya, brutális, az orosz hadsereg fényévre van a nyugatiaktól, trehány és gyakran kifejezetten buta, de holdbeli tájat tud csinálni hatalmas területen és ha lassan is de tanul. Egész városokat törölnek el a föld színéről, frontalisan támadva. Ukrajna meg a nyugati fegyverekkel és a diverzánsokkal szúrogatja az oroszt, de ezek tűszúrások a klopfolóhoz képest.”

Nyitókép: Stringer / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2022. augusztus 20. 19:53
Azt olvas, amit akar.
PanzerMeyer
2022. augusztus 20. 15:46
Nem tudom a fényévek kinek a javára értendők! Ugye nem azok javára, ahol a korosztályok kb 25 %-a alkalmas csak a katonai szolgálatra, mert a többi túlsúlyos, fizikailag alkalmatlan, mentálisan sérült vagy drogfüggő? Ugye nem azon operetthadseregek javára, ahol az állomány nagy része irodista, transznemű, vagy katonásdit játszó emancipunci.
Gecorbi
2022. augusztus 20. 14:57
Büdös, erőszakos oroszok. 1945ben végig lopták Európát, nőket erőszakoltak meg,. Majd leverték 1956ban a forradalmunkat, fiatalokat öltek meg. Ezt csinálják most is. Elég már belőlük! Takarodj, orosz! Ljob tvaju maty.
Ágáló
2022. augusztus 20. 13:34
Attila! Látom, oroszpárti vagy! "Ukrajna meg a nyugati fegyverekkel és a diverzánsokkal szúrogatja az oroszt, de ezek tűszúrások a klopfolóhoz képest.” De mit szólsz ahhoz, ha ezt a nagy tüt az orosz medve szivébe, vagy a feje tetejébe szurják, JÓ ERŐSEN?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik