Eltávolította a Facebook a kerepesi „mézpergetőről” készült videót

2022. augusztus 18. 21:59

A település polgármestere megköszönte, hogy országszerte olyan sokan kiálltak a normalitás mellett.

2022. augusztus 18. 21:59
null

Ahogy arról lapunk is beszámolt, a kerepesi polgármester tartotta a szavát, közzétette a felvételeket, amin egy férfi maszturbál a település HÉV-megállójában.

Azonban nemrég Gyuricza László arról számolt be közösségi oldalán, hogy a Facebook eltávolította a felvételt. Ebben a bejegyzésben a település első embere „köszönetet mondott az országosnak mondható támogatásért”, valamint azért, hogy olyan sokan

Örülök, hogy az ország java nem támogatja a kiemelten közösségellenes magatartást – zárta gondolatait Gyuricza.

Perekkel fenyegették meg jogvédők Gyuricza Lászlót

A polgármester azt a döntését, hogy HD minőségben megosztja a felvételt, azzal indokolta, hogy „a jóember nem jelentkezett, rendőrségnek nem sikerült még elfogni”. Továbbá azt is megjegyezte, hogy „nem normális dolog, hogy az ilyen emberek, mint köztudott, legjobb esetben is megússzák egy ejnyebejnyével, és 2 hét múlva folytathatják perverz tevékenységüket!”

Mint ismer, Gyuricza László annak ellenére is kitartott a döntése mellett, hogy több jogvédő is megfenyegette, pereknek néz elébe, ha megosztja a videót.

A rendőrség szeméremsértés gyanúja miatt folytat nyomozást

A rendőrség az ügyről korábban azt írta, vizsgálják a felvétel megszerzésének, valamint nyilvánosságra hozatalának körülményeit. Emellett szeméremsértés gyanúja miatt folytatnak nyomozást ismeretlen tettes ellen, és továbbra is a lakosság segítségét kérik a férfi megtalálásához.

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

Kapcsolódó cikkek

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bendzsó Boy
2022. augusztus 19. 17:33
Politikusnak készül az aberált DK-ba!Majd azzal jön elő hogy milliónyi kivert magyarnak sanyarú sorsa van,és idő előtt elpusztult a szociális háló hibájából!
Xplorator
2022. augusztus 19. 13:32
Az magyarázza már el valaki, miért hívják itt következetesen "mézpergetőnek" ezt az aberrált f@szverő köcsögöt?
Micó
2022. augusztus 19. 11:22
Ukrán zászló nélkül tényleg pofátlanság volt.
Micó
2022. augusztus 19. 11:21
Aut hitte hogy RTL CASTINGON VAN.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik