A csicskapárt volt elnöke szerint volt pártja csicskapárt

2022. augusztus 16. 9:07

Rőfös Géza
Kontra
Jakab Péter olyat nyilatkozott, amilyet még Vona Gábor sem mert.

„Érdekes irányba fordult Jakab Péter, miután ország-világ előtt beismerte a hónapok óta mindenki számára nyilvánvaló tényt: első, valódi családja után politikai közösségét is eldobta, Gyöngyösi Márton Jobbik elnök szerint mindkettőt ugyanazon ok miatt:

a mamuszos hancúrpajtás »tanácsadó-kabinetfőnök« kishölgy elhitette vele, hogy mindenki hülye, csak ő helikopter. Méghozzá erőtől duzzadó, okos, férfias, különleges helikopter.

Peti bohóc várhatóan korábbi cirkuszi társulata nélkül is folytatja közepesen szórakoztató, átlagon felül idegesítő, de összességében tényleges hatás és a társadalomra való ártalmas befolyásolás veszélye nélküli produkcióját. Vona Gábortól egy megroggyant, hitelét vesztett, de a mai állapotához képest mindenképpen ereje teljében lévő pártot vett át, így nem meglepő, hogy nincs nagy rutinja a semmiből építkezésben.

Szabadságot, korlátozás nélküli politikai mozgásteret kívánt, most megkapta. A Jobbik már nem, Gyurcsány még nem áll mögötte teljes mellszélességgel, hogy pénzt, paripát, fegyvert szolgáltasson az emberkedős műparasztos/műprolis (mikor mit tanácsol neki a mamuszos zseni…) egyszemélyes vándorcirkusz-showhoz.”

Kapcsolódó

A Jobbikot támadja Jakab új pártja: „A Jobbik mára a Fidesz csicskapártja lett”

„A Gyöngyösi Márton és Lukács László György-féle vezetés szembeköpte az ellenzéki szavazókat” – írta közleményében A Nép Pártján. Bővebben...

Nyitókép: Facebook-videó

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 15 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés