DK: A Fudan ügye csak arra jó, hogy feszültséget szítson az ellenzéken belül

2022. augusztus 16. 13:37

Azt javasolták Gyurcsányék Baranyinak, hogy nézzen inkább körül az országban, Budapesten és a kerületében.

2022. augusztus 16. 13:37
null

Rövid MTI-OS közleményben reagált a DK Baranyi Krisztina azon kijelentésére, miszerint kihátrál a Fudan-népszavazás mögül a főváros, mégpedig a DK miatt. Kifejtették Gyurcsányék, hogy nem tudnak azzal mit kezdeni, hogy az elmúlt hónapok kommunikációja alapján Baranyi Krisztinának mindenről a DK jut eszébe. 

Javasoltak is Baranyinak

A DK azt javasolta Baranyinak, hogy „nézzen körbe az országban, Budapesten és a kerületében: a kormánynak arra sincs pénze, hogy befűtse az iskolákat, nemhogy Fudan Egyetemet építsen”. Leszögezték, hogy „nem lesz Fudan Egyetem,

Kapcsolódó

Zöldpolitikus akcióban: pénteken a fákért tüntet, kedden hagyja, hogy kivágják őket
A legképmutatóbb az indok: nincs elég hely a munkagépeknek a kanyarodáshoz. Bővebben is érdekel...

A legképmutatóbb az indok: nincs elég hely a munkagépeknek a kanyarodáshoz.

(MTI-OS)

 Nyitókép: MTI

Kapcsolódó cikkek

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ZeroTadpole8073
2022. augusztus 16. 19:17
He? Ezentúl nem lehet előjönni a lúzereknek egy kis fudanegyetemezésre? Sebaj, majd éhségmenetelnek megint. Simon Gáborral és a Ferivel az élen. Bár ő újabban nem éhes. Inkább csak szomjas.
konfucius
2022. augusztus 16. 18:19
Gerinctelen opportunista szarok vagytok, kedves déká. Hátba szúrjátok azt, aki kitart az egyébként idióta korábbi irányotok mellett. Látom, készültök. Így. Ettől még éppen olyan gerinctelen szarháziak vagytok, mint húsz éve folyamatosan.
Stivi
2022. augusztus 16. 18:04
Te szítod a feszültséget magatok közt, már hosszú évek óta. Bohóckodó ripacs.
Da Vinci
2022. augusztus 16. 16:25
Kálmán Olga befeküdt Gyurcsánynak, mert Baranyi nem akarta Kálmán férjét, hát most belerugott Baranyiba bosszúból a "készülő-vénülő" Fletó. Minden pofon jó helyre megy köztetek, igazi ellenzéki moslék vagytok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik