Cuki, amikor a belvárosiak aggódnak az erdőkért

2022. augusztus 13. 08:03

Olyan okosak lettek hirtelen tűzifa és tarvágás ügyben, hogy ihaj!

2022. augusztus 13. 08:03
null
Németh Balázs
Németh Balázs
Facebook

„A távfűtéses lakásokból és irodákból nagyon érzik ezt a témát. Olyanok is kiképezték magukat hirtelen (nyilván a Facebook segítségével), akik még életükben nem hasogattak tűzifát, tán nem is ismernek olyanokat, akik fával fűtenek, esetleg még erdőben sem jártak soha…

Mondjuk aggódhatnának amiatt is, hogy tud-e majd fűteni télen minden magyar család… De nem ezt tartják a legfontosabb kérdésnek, hiszen a nagy haladó háborúpártiság idején szerte Európában divat lett a hideg (lásd: a németek tegnapi bejelentései a 19 fokos középületekről, a 15 fokos iskolai tornatermekről és a melegvízmentes életről…)

A nagy »pesti« aggódás közben azt nyilatkozza a MÁTRA és a BÜKK erdeit kezelő cég vezérigazgatója, hogy a fakitermelést szabályozó új rendelet »NEM VESZÉLYEZTETI A MAGYAR ERDŐÁLLOMÁNYT, hiszen az erdőgazdálkodás fenntarthatósági követelményeit a rendelet nem írja felül«. Pont.

Most akkor kinek higgyünk?

A belvárosi hergelőknek, vagy a legszebb magyar erdőkért felelős diplomás erdőmérnöknek??”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 255 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kamionos77
2022. augusztus 14. 08:22
Jó nézni ahogy a puszta beteonon ücsörög a tüntető tömeg. Pedig olyan főpolgármestert választottak aki zöld és rengeteg fát ültet (ja nem)! Hát azokat a fákat védjék meg. Én meg buta paraszt létemre olyan ideges lettem hogy a feszültséget levezessem megyek ültettek egy fát. Ti meg hűsöljetek a méhlegelők árnyékában.
szabadelvűnemzetikonzervatív
2022. augusztus 14. 06:29
Tegyünk már mindent a helyére. A pesti aggódjon a kutyaszar meg a lehugyozott középületek miatt!!!!! A vidéki meg a szántó, a tó és folyó illetve az erdő miatt.
zoles
2022. augusztus 13. 21:09
A klímaválság miatt a németeknél és a hollandoknál aggódjatok, mert ott már a szénerőműveket is beröffentették.
duhle78
2022. augusztus 13. 21:07
Ha semmit nem veszélyeztet a rendelet, AKKOR MINEK KELL BEVEZETNI???? Az a baj, h mindig, mindkét oldal hazudik... Az nem érv, h az erdőgazdaságok mit mondanak, hiszen nekik a tulajdonosuk az állam. Egyetlen hiteles forrás az lenne, ha el tudnánk személyesen beszélgetni erdészekkel, akik úgy el mernék mondani a valódi véleményüket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik