Így búcsúztatta el a Kontra Jakab Pétert (videó)

2022. augusztus 12. 22:17

„Készüljetek, hamarosan új feladatok várnak ránk, talán hamarabb, mint gondolnátok!”

2022. augusztus 12. 22:17
null

Rövid Jakab Péter best of válogatásvideóval búcsúztatta el a Kontra szerkesztősége Jakab Pétert. A videóban iolyan magvas gondolatok hagyják el Jakab száját, mint „készüljetek, hamarosan új feladatok várnak ránk, talán hamarabb, mint gondolnátok! [...] Nem rebbenünk szét, stabilak vagyunk és egységesek! [...]

Jakab végül az elbukott miniszterelnök-jelölti előválasztás, az áprilisi voksolás, valamint a pártelnöki és a frakcióvezetői poszt elvesztése után a Jobbikból is távozott.

Nyitókép: Facebook

Kapcsolódó cikkek

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tidal_wave
2022. augusztus 14. 10:48
Azt valaki nem tudja hogy a végén az a röhögő kutya melyik rajzfilmből való?
amca
2022. augusztus 13. 20:43
Mandi !! Mennyit fizessek ,hogy ezt az elmebeteg férget hagyjátok a pixába.
szürkeSzarvas
2022. augusztus 13. 18:02
És ennek a zsidónak igert "belügyminiszerséget" a Piroska néni,a Feri "szájával"-("majd ülnek az irodám előtt a fideszesek,mint a verebek,és várják az itéletüket".. Es az Enci análisátol es orálisátol elvarázsolva-el is hitte ez a miskolci "Szamueli". Pfejj. Ma már a Perinfai sem izélne vele.. :)
Agricola
2022. augusztus 13. 17:12
Jakab egy görcsbe rándult arccal, szélsőbalos proletár eszméket vadul üvöltöző politikus. Ő az éhes proletár!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik