A DK készül

2022. augusztus 12. 09:56

A lemorzsolódás elkezdődött, pedig az őszi és téli közüzemi számlák még meg sem érkeztek.

2022. augusztus 12. 09:56
null
Gréczy Zsolt
Gréczy Zsolt
Facebook

„Magyarországnak el kell döntenie, meddig megy az úton egy olyan emberrel

– aki volt KISZ-titkár,, Soros-ösztöndíjas, a Liberális Internacionálé alelnöke, aztán polgári értékrendű, végül demokráciát felszámoló, fajelméleti koncepciót vázoló autokrata

– aki Nagy Imre koporsójára állva építette fel önmagát, aztán elvitette az 56-os öröklángot a Kossuth térről

– aki úgy szólította fel az oroszokat a kivonulásra, hogy arról a kormány már megállapodott, hogy aztán 30 év múlva visszahívja az oroszokat

(...)

A lemorzsolódás elkezdődött, pedig az őszi és téli közüzemi számlák még meg sem érkeztek. A kérdés adott: meddig mehet Magyarország az úton valakivel, akivel láthatóan nincs tovább.

A DK készül.”

Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dolll
2022. szeptember 10. 14:23
Utálom Greczyt, de amikor ilyen undorító, alpári, ordenáré kommentet olvasok, mint amit az előző "idehányt" , akkor úgy érzem, hogy a Mandiner időnként cenzúrázhatna. Ahhoz, hogy valaki ilyet írjon, kár volt megtanulnia írni, olvasni. Alja, primitív alak....
bandee1
2022. augusztus 14. 22:07
Verset írtam Gréczyről is! :) A faszverő Grééczy Zsolti veri a faszááát veri a faszááát veri a faszááát Veri Zsolti veri a brét hagyja folyni belőle a lét És most mindez novella formában: Nagyon sok volt a feszültség egész nap a Parlamentben, érezte, hogy otthon ebből nagy faszverés lesz. Megvárta míg az asszony lefeküdt, ő már kereste is a vazelint. Jól bekente a kis kezecskéjét, és elővette Gyurcsány fotóját: áhh, ma a főnökre verjem ki, vagy a Vadaira? Nehezen tudta eldönteni, ezért arra az elhatározásra jutott, hogy kitesz maga elé egy Vadai és egy Gyurcsány fotót. Hamar fel is izgult Feri kaján mosolyú fotójára, Vadai annyira nem izgatta, róla nem talált jó képet. Zsolti szépen húzogatta a bőrt, fel - le , fel - le, és közben az ütemes maszturbálásra suttogta saját magának: Gréczy, Zsolti, Gréczy Zsolti, fel, le, fel le, Gréczy, Zsolti.... Ma úgy döntött, hogy a saját szájába fog élvezni. Így is lesz. Mivel a lengőbordái megvoltak, ezért nem tudta leszopni magát, inkább gyertya állásba ment, és úgy verte rá a saját arcára a saját faszát...Zsoltika nagyot élvezett, le sem törölte a gecit, úgy hagyta magát...ragacsosan, gecisen.
RononDex
2022. augusztus 14. 13:20
Ha ti lennétek kormányon milyen közüzemi számlák jönnének te gazember? Szerencsére a hülye ellenzékieken és orbánfóbiásokon kívül már mindenki rájött, hogy ez egy nemzetközi baj amit nagyrészt a brüsszeli idióták okoztak, mert úgy érezték be kell szállniuk egy olyan háborúba ami nem ellenük zajlik mert az USA ezt kívánta. Te ennek vagy egy nagyon pici undorító részecskéje.
Ani40
2022. augusztus 13. 11:34
Takarodj már kezet fertőtleníteni, te perverz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik