Potocskáné: Az lenne tisztességes, ha Jakab Péter visszaadná mandátumát

2022. augusztus 11. 19:16
A Jobbik elnökhelyettese az ATV-n kommentálta a hírt, miszerint a bukott pártelnök kilép a Jobbikból.

Potocskáné Kőrösi Anita volt az ATV Egyenes beszéd csütörtök esti vendége. A Jobbik elnökhelyettesét természetesen először is a csütörtöki nap híréről kérdezték, azaz arról, mit szól ahhoz, hogy  hogy Jakab Péter bejelentette: kilép a Jobbikból. 

Potocskáné elmondása szerint „Jakab Péter már nem értett egyet azzal, amit Jobbik képvisel”, és a bukott elnök „egy külön utat választott”. Elmondása szerint Jakab Péter jelenlegi stílusa és nyelvhasználata miatt a pár közössége megüzente, hogy ebből nem kérnek. A Jobbik elnökhelyettese az előválasztás eredményére gondolt, ahol Jakab Péter nem jutott be a második fordulóba. 

A jobbikos politikus kritikaként említette meg azt, hogy Jakab Péter nem határolódott el Molnár Enikő miskolci akciójától.

Úgy lenne tisztességes, ha Jakab Péter visszaadná a mandátumát”

– fogalmazott Potocskáné, emlékeztetve, hogy Jakab maga is beszélt korábban „mandátumtolvajokról”, olyan politikusokról, akik a Jobbik színeiben szereztek parlamenti mandátumot, azonban később kiléptek a párt frakciójából. Potocskáné elmondta a műsorban azt is, hogy a frakció éléről azért akarták eltávolítani Jakabot, mert a frakciótagok szerint „nem járt be munkahelyére, nem látta el feladatát”.

Nyitókép: Potocskáné Kőrösi Anita Facebook-oldala

 

Összesen 77 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Csak egy kávét vagy kettőt...kérek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés