Orbán inkább nyaral

2022. augusztus 10. 06:24

Gondolom, ha Orbán Viktor nem nyaralna, eleredne az eső.

2022. augusztus 10. 06:24
null
Pilhál György
Magyar Nemzet

„»Nulla fideszes képviselő jött be a parlament rendkívüli ülésére az elmúlt harminc év legnagyobb válsága közepén« – kesereg közösségi oldalán Szabó Tímea. A párbeszédes honanyát legjobban az háborítja fel, hogy Orbán Viktor ráadásul elment nyaralni. Volt képe nyaralni menni! (Ráadásul a horvát tengerpartra utazott, ahol már le is fotózták egy virágos ingben. Ész megáll!) »A Párbeszéd és az ellenzék viszont itt van – nyugtat meg Tímea asszony –, mi benyújtottuk ezeket a problémákat megoldó javaslatainkat.« Azt elfelejtette hozzátenni, az ellenzékiek közül sem volt ott mindenki, a hangadók némelyike is otthon maradt: Gyurcsány, Jakab, Tordai… Magam hajlok arra, amit az egyik kommentelő ír: »Azért találták ki ezt az ülést, mert a hídfoglalások a visszájára fordultak, a kormánybuktatónak szánt hőbörgések meg szimpla kabarévá lettek.« Orbán inkább nyaral! – süvíti a haragos delnő.

»Most, amikor a klímaválság miatt olyan durva aszály van, hogy szakértők szerint húsz év múlva Nyíregyházától Békéscsabáig elsivatagosodik és élhetetlen lesz az ország […] De Orbán és a Fidesz inkább nyaralnak, az emberek és az ország meg szenvedjenek. Szégyen.« Gondolom, ha Orbán Viktor nem nyaralna, eleredne az eső. Az ember valahogy úgy van Szabó Tímeával, hogy miközben felszisszenve hallgatja, sajnálja is. Talán nehéz gyerekkora volt, mit lehet tudni. Mert az nem létezik, hogy valakiben csak úgy, ennyire csúcsra jár a hazudozással habosított kéjes rosszindulat. Illetve dehogynem. Lám!”

Címlapkép: MTI/Soós Lajos

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gecorbi
2022. augusztus 10. 15:01
Érthető, hogy nem hazánkban. A fidkány kormány alatt sokat kellene fizetnie....13,7 százalék volt az éves infláció júliusban.... – derül ki a KSH közleményéből. Csak ilyen megélhetésük védik meg O1G -t
airwolf
2022. augusztus 10. 10:03
Gyuri látszik hogy olvasod is a kommenteket nem csak írod. Tegnap szó szerint ezt írtam.
balbako_
2022. augusztus 10. 09:48
A járvány alatt ti otthon hevertetek és irkáltátok az aljasabbnál aljasabb opusaitokat míg Orbán és csapata reggel hattól dolgozott estig.
szürkeSzarvas
2022. augusztus 10. 09:47
CIATimi. Aki egy zsidónevű ciaközelinek tűnő arccal élt,aki mintha beavatta volna a "szakmába". Pfejj.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik