Baloldaliak támadják Orbán Viktor miniszterelnököt

2022. augusztus 10. 09:17

Gyűlölik, hogy egy népszerű, konzervatív kormány virágzik Közép-Európa szívében.

2022. augusztus 10. 09:17
null
Christopher J. Farrell
The Washington Times

„A baloldal gyűlöli, hogy Közép-Európa szívében egy népszerű, konzervatív kormány virágzik. Amikor ez az ország vidáman fenntartja szuverenitását és sajátos nemzeti identitását, miközben az Európai Unióhoz és a NATO-hoz tartozik, az elit felháborodik. A helyzetet tovább rontja, hogy az ország keresztény, családbarát nemzetnek vallja magát, és több mint 700 000 menekültnek nyújtott segítséget a háború sújtotta Ukrajna elől.

Magyarország és az újraválasztott miniszterelnök, Orbán Viktor a támadások célkeresztjében van, mert magyarnak merészel lenni. »Hogy merészeli?« – pufogtatják az európai erkölcsi normák, a jogi vita és a vagyon újraelosztásának felkent döntőbírái. Az »újságírók« és a véleményvezérek gyorsan csatlakoznak a különböző »-izmusok«, fóbiák és gondolatolvasó elemzések vádaskodásához.

A posztnyugati, globalisták-felelősök felháborodását fokozza, hogy Orbán Viktor a múlt héten a dallasi Konzervatív Politikai Akciókonferencia egyik fő előadója volt. Orbán Viktor teltház előtt tartotta félelmet nem ismerő, lelkesítő beszédét, amelyet álló ovációval fogadtak. Orbán Viktor azt mondta a texasi tömegnek, hogy Magyarország »Európa magányos csillagállamának« számít, miközben olyan brutális igazságot mondott, amelyet az amerikaiak szinte soha nem hallanak:

»Ha valakinek kétségei vannak afelől, hogy a progresszív liberálisok és a kommunisták ugyanazok, csak kérdezzen meg minket, magyarokat. Mi mindkettő ellen harcoltunk, és megmondhatom nektek: Ugyanazok.«”

Nyitókép: MTI

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gecorbi
2022. augusztus 10. 14:47
Farell,te ki a picsa vagy? Nem ismered kakadu Peti véleményét? Külföldről ne szóljanak.be hazánk működésébe... tehát neked kuss....vagy shut up!
elfújta az ellenszél
2022. augusztus 10. 11:52
Jó ötlet volt Orbántól idehívni a valóságra nyitott amerikaiakat. Enélkül csak egymás között találgatnák, mi lehet valójában Magyarországon. Amerikai perspektívából valahol a Yeti és a marsalkók társaságában lennénk
anegy_
2022. augusztus 10. 11:49
Még csatlakozhatnak egy páran V.Orbán nyitóbeszédének terjesztéséhez, hogy a libbant media ne tudja megemészteni! Ámerikától Japánig, Északtól Délig a földtekén.
CsakOlvas
2022. augusztus 10. 11:10
Hehe, ezeken a húrokon Amerikában eddig leginkább csak a Tucker járszott :) csak így tovább!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik