Baloldaliak támadják Orbán Viktor miniszterelnököt

2022. augusztus 10. 9:17
Christopher J. Farrell
The Washington Times
Gyűlölik, hogy egy népszerű, konzervatív kormány virágzik Közép-Európa szívében.

„A baloldal gyűlöli, hogy Közép-Európa szívében egy népszerű, konzervatív kormány virágzik. Amikor ez az ország vidáman fenntartja szuverenitását és sajátos nemzeti identitását, miközben az Európai Unióhoz és a NATO-hoz tartozik, az elit felháborodik. A helyzetet tovább rontja, hogy az ország keresztény, családbarát nemzetnek vallja magát, és több mint 700 000 menekültnek nyújtott segítséget a háború sújtotta Ukrajna elől.

Magyarország és az újraválasztott miniszterelnök, Orbán Viktor a támadások célkeresztjében van, mert magyarnak merészel lenni. »Hogy merészeli?« – pufogtatják az európai erkölcsi normák, a jogi vita és a vagyon újraelosztásának felkent döntőbírái. Az »újságírók« és a véleményvezérek gyorsan csatlakoznak a különböző »-izmusok«, fóbiák és gondolatolvasó elemzések vádaskodásához.

A posztnyugati, globalisták-felelősök felháborodását fokozza, hogy Orbán Viktor a múlt héten a dallasi Konzervatív Politikai Akciókonferencia egyik fő előadója volt. Orbán Viktor teltház előtt tartotta félelmet nem ismerő, lelkesítő beszédét, amelyet álló ovációval fogadtak. Orbán Viktor azt mondta a texasi tömegnek, hogy Magyarország »Európa magányos csillagállamának« számít, miközben olyan brutális igazságot mondott, amelyet az amerikaiak szinte soha nem hallanak:

»Ha valakinek kétségei vannak afelől, hogy a progresszív liberálisok és a kommunisták ugyanazok, csak kérdezzen meg minket, magyarokat. Mi mindkettő ellen harcoltunk, és megmondhatom nektek: Ugyanazok.«”

Nyitókép: MTI

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 18 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés