Ujhelyi magyaráz: „Csupán előre gondolkodom egy évre!”

2022. augusztus 8. 17:23
A szocialista politikus reagált az őt ért vádakra azzal kapcsolatban, hogy mégsem indít népszavazást hazánk uniós tagságának megerősítéséről.

Miután Ujhelyi kijelentette, hogy mégsem indít népszavazást hazánk uniós tagságának megerősítéséről – ahogy fogalmazott, „fiókban hagyom a népszavazási kérdésemet az ellenzék megosztottsága miatt” – Tibi atya kapcsolódó posztja alatt magyarázta meg a tettét: „Rendszeres olvasód vagyok és mindig okulok belőle. Csak azért rakom ide a mai posztomat, hogy teljes legyen a kép a követőid számára is.

Meg nem őrültem és beépített ügynök sem vagyok, csupán előre gondolkodom egy évre.

Érdemes elolvasni a pontos kérdést és az érveimet. Üdv mindenkinek!” – zárta a kommentjét a szocialista politikus.

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

 

Összesen 43 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez, a Tibi "atya" olyan szűk spektrumból veszi a párhuzamait, mintha szippantós lenne, nem bor-árus. Még jó, h. az írott szöveg nem illatozik. Egyébként összeillenek ezzel az MSZP maradékkal.

Évek óta küzdenek azért, h. Magyarország a neki járó EU-s pénzeket NE kapja meg, mert ezzel, reményeik szerint, előbb-utóbb bukik az Orbán kormány.

Állandóan megy ez a lopás-mantra, de ahhoz képest, h. itt állítólag lopnak, az ország épül-szépül. vásárolnak és NEM eladnak, építenek, nem rombolnak, stb... Az embernek leesik az álla, ha fölmegy a Várba, a Ligetbe az elkészültek csodájára járnak ki a népek.

Nagyon fog tetszeni, ha NER-ék valahogy összehozzák, h. a háromgyermekes mamák, ha munkaviszonyban vannak, NE fizessenek személyi jövedelemadót.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés