Orbán bűne: „cigány”

2022. augusztus 07. 07:01

Nem tudom, ki ez a Harkai Péter, de mindegy is. Egy szardarab.

2022. augusztus 07. 07:01
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Amúgy a Márki-Zay fluffere. De ez is mindegy. A lényeg, hogy szerinte a miniszterelnök bűne az, hogy cigány. Nagyjából ugyanezt fogalmazta meg egy nevenincs másik szardarab a Momentum minapi tüntetésén. Az is visszhangtalan maradt az »emberi jogokat« árgus szemekkel vigyázó farizeus szardarabok világában, és ez is visszhangtalan marad majd.Jegyezzük meg jól: ezek mind ilyenek.Jegyezzük meg ennek a Harkainak a mocskos pofáját is. Nehogy eltévesszük, ha eljön az ideje...” 

Fotó: Mátrai Dávid

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 262 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robertoo
2022. augusztus 08. 21:34
Hadarkai? Rasszista, homofób, cigánygyűlölő. Be kellene perelni.
annamanna
2022. augusztus 08. 05:09
"„Amúgy a Márki-Zay fluffere." "A nap, amikor tanultam egy pornós szakkifejezést Bayer Zsolttól publicista felteszi Horváth Bencének a kérdést: „Ehhez neked mi a kurva anyád közöd van, te geci fluffer?” Ezzel a választékos szóhasználattal máris levett a lábamról a Krúdy Gyula nyomában lépkedő publicista, és olthatatlan tudásvágyat keltett bennem, hogy rájöjjek, mi a búbánat az a fluffer. Végül az angol nyelvű Wikipedia sietett segítségemre, ahonnan megtudtam: a fluffer az a személy, akit arra alkalmaznak, hogy a felnőttfilmek férfi szereplőit a forgatáson izgalmi állapotba hozza. Köszönöm a keresztény-konzervatív kormánypárt ötös számú tagkönyve tulajdonosának, a faszhelikopter ősellenségének, hogy hozzájárult tudásom kiszélesítéséhez." https://24.hu/poszt-itt/2015/10/31/a-nap-amikor-tanultam-egy-pornos-szakkifejezest-bayer-zsolttol/
Trombitás Keresztély
2022. augusztus 08. 00:22
"Fluffer, szardarab, mocskos pofáját" ?? Komolyan mondom, hogy még itt a komment szekcióban is kevésbé alpári módon osztjuk egymást, mint ez a beteg alak. Ez lenne a keresztény-konzervatív polgári attitűd? Mi lesz a következő? "Hogy a rák egye ki a méhét"?
olajfa1
2022. augusztus 07. 20:21
A CIGÁNYOK A LEG "CIGÁNYOZÓBBAK"!!! Vagyis a cigány származásúak mondják másokra legelősszőr hogy "DE Ő IS! CIGÁNY"... sőt! sokszor önmagát is letagadja hogy ő cigány lenne DE MINDENKI MÁST MEGGYANUSÍT a cigány származásával! Márki-Zay is ilyen! Nem tudja letagadni a cigány származását... DE ENNEK ELLENÉRE TAGADJA!!!... és mindenki mást meggyanusít a cigány származással!!!... Na ez a legaljasabb tevékenysége Mári-Zay-nak!... no és mivel letagadta a cigány származását... EZÉRT A CUGÁNYOK IS KIUTÁLTÁK!!! márki-Zay-t!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik