Momentumosok cigányozták Orbán Viktort a hétfői tüntetésen

2022. július 19. 13:27

„Családfája szerint Orsós, tehát kicsit olyan fehér cigány az Orbán Viktor Mihály bácsi” – hangoztatta az egyik felszólaló a párt rendezvényén.

2022. július 19. 13:27
null

„Napok óta hergelnek a balos pártok és a Soros médiumok. Sikertelenül. Ezért kétségbeesésükben ma, a Momentum tüntetésén hangosbemondón cigányozzák Orbán Viktort, a tömeg jól hallhatóan ujjong, a 444-es és Telexes firkász pedig lelkesen gyártja a következő hergelő cikket. Ez ma a baloldal. Ezt szervezi a baloldal napról napra. Szégyen! Szerintetek ez színvonal?”

 – teszi fel a kérdést hivatalos Facebook-oldalán Bohár Dániel. Az újságíró egy rövid videót tett közzé az egyik felszólalóról, aki jól hallhatóan a következő szavakat intézi egy hangosbemondón keresztül hallgatóságához:

Családfája szerint Orsós, tehát kicsit olyan fehér cigány az Orbán Viktor Mihály bácsi.”

A felvételt alább tekinthetik meg: 

Nyitókép: Facebook

Összesen 228 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jusztiscsak
2022. július 20. 10:25
Nézzétek már meg a fiatal kori képeit, egész borsodban békésben nem találni mégegy, ilyen tiszta ária roma legényt. Meg ő is tudja, hogy kell hazudni, becsapni az embereket, úgy hogy ne vegyék észre, hogy lop. Nem baj jó a kommunikáció, az elég hogy a megvezetett nincstelen, lassan éhező rajongója kitágult pupillával, rajongva kövesse. Lassan albánia elhúz mellettünk bérszinvonalba, de tapsoljatok egyszerre.
pesszimista
2022. július 20. 04:43
Az SZDSZ találékony volt abban, hogy bármilyen emberi aljasságot el tudott követni politikai haszon elérése érdekében. Úgy látszik a poraiból feltámadt Momentum követi ebben.
5m007h 0p3ra70r
2022. július 20. 04:28
Ajjaj van itt nagy baj! Kiáll a színpadra a megafonjával és világgá kiabálja a primitív tudatlanságát. Az Orsós nem lehet fehér cigány. Romungro, az lehet. Letelepedett, a magyar társadalomra jellemző életmódot folytató roma. Már nem vándorol mint a szintó ősei. A fehér cigány az a többségi társadalomból a roma közösségbe asszimilálódott gádzsó/gádzsi. Nagyot akart mondani a beltenyésztett zsúrpubi. Békésben ilyet mond egy Orsósnak lehet metszenek egyet kettőt rajta.
szabadhajdu
2022. július 19. 22:12
Valaki ismeri? Hogy hívják?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!