Teljes érdektelenségbe fulladt Márki-Zay kormányváltó tüntetése

2022. augusztus 6. 20:59
A Facebook-eseményre 2500-an jeleztek vissza, az ellenzék volt miniszterelnök-jelöltje az összes közösségi oldalán arra biztatott mindenkit, hogy menjenek el a Kossuth térre, ám alig voltak.

Kétszázan voltak jelen a legújabb kormányváltó tüntetésen, ahol a konferanszié úgy kezdte beszédét, hogy bár nincsenek sokan, így is többen vannak jelen, mint Orbán dallasi beszédén. A szombati demonstráción beszédet mondott többek között Antoni Rita, Boros Péterné, a FreeSZFE képviselői és Brenner Koloman jobbikos képviselő, a sztárvendég pedig Márki-Zay Péter volt. 

Két felszólaló között felment egy vidéki pedagógus is, aki bár nem volt felírva a szónokok között, még is szót kapott, a közönség pedig egy idő után megunta őt és többen jelezték neki, inkább behirdetett felszólalókat hallgatnák. 

Márki-Zay is kitért arra, milyen kevesek vannak, azt mondta, minden politikus rémálma, ha alig vannak egy demonstráción és most valóban nincsenek sokan, így kérdés, van-e értelme a demonstrációknak és mit tudnak tenni a tisztességes civilek. 

Ha a pártok ugyanazt csinálják, mint eddig, a választási eredmény sem lesz más, mint április 3-án. Az ellenzéki pártokat is Fidesz irányítja, és amíg ez így van, esély sincs a változásra”

– szállt bele mindenkibe a hódmezővásárhelyi polgármester.

Nyitókép: Facebook

 

 

 

Összesen 186 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A "kultúra" is jelen volt..........

https://youtu.be/VxCL4OrKkrI

A meleget tűrni kell néhány év óta.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés