Tóta W.: Mennyibe kerül nekünk Orbán Viktor?

2022. augusztus 5. 14:20
A baloldali publicista szerint Orbán már felélte a Magyarország iránti bizalmat és „igazán megtehetné szeretett hazájáért a szívességet, hogy eltakarodik”.

Tóta W. Árpád baloldali publicista a HVG360 hasábjain értekezett arról, hogy mennyit ér nekünk Orbán Viktor. Szerinte „ez a kérdés van az égre írva, és egyre többen betűzik majd ki, ahogy megjön az ősz, és vele a számlák, a rohanó infláció, a konkrét nélkülözés”. Kifejtette, hogy szerinte Orbán eltartása eddig sem volt olcsó: „elég végignézni Hatvanpusztán, a népes családon és az udvaron. Százmilliárdokat zabált fel a közösből, hogy aztán közölje, nincs megtakarítása.”

Leszögezte,

nélküle könnyebb lenne a sorsunk”.

Kifejtette Tóta W., hogy a legnyilvánvalóbb kártétele Orbánnak az, hogy „hatezer milliárd forint hiányzik a kasszából, kizárólag miatta”. Szerinte Magyarország azért nem jutott hozzá az európai újjáépítési alap pénzéhez, mert „az ehhez szükséges etikett Orbán hatalmát korlátozná”. 

Mindenki meg tudott egyezni az unióval, és nem kellett ehhez szűzeket áldozniuk a sárkánynak. Bárki más vezetésével ez a pénz már a zsebünkben lenne”

 – jegyezte meg. Szerinte Orbán száját kellene pelenkázni, a miniszterelnök „eddigi hülyeségének” az árát pedig most fizetjük meg. Hozzátette, hogy könnyedén javítana a ránk váró nélkülözésen, „ha megszabadulnánk tőle”.

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Összesen 174 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés