Szakács Árpád lett Dúró Dóra főtanácsadója

2022. augusztus 4. 11:41
A párt a Kárpát-medence egyik legnagyobb tapasztalattal rendelkező újságírójaként és kommunikációs szakembereként jellemezte.

A Mi Hazánk Mozgalom közleményben tudatta, a jövőben főtanácsadóként segíti Dúró Dóra parlamenti alelnök munkáját Szakács Árpád. A párt a Kárpát-medence egyik legnagyobb tapasztalattal rendelkező újságírójaként és kommunikációs szakembereként jellemezte.

Felidzték, hogy Szakács Árpád 2016-ban a Magyar Idők munkatársa, 2016–2020 között a Vasárnap Reggel, valamint a Mediaworks nyomtatott megyei napilapjai központi szerkesztőségének főszerkesztője volt. Nevéhez köthető a Kinek a kulturális diktatúrája? című, 2018-ban megjelent cikksorozat, 2020-ban a Magyar Nemzetben ő indította el az úgynevezett szabadkőműves-vitát, amire a Mi Hazánk szerint több mint száz éve nem volt példa.

Nyitóképen Dúró Dóra, a Mi Hazánk országgyűlési képviselője Fotó: Bánszegi Rebeka

Összesen 283 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez ugye nem az a fickó, aki az atombunkert építi Szabolcsban?

Itt most már három név kering: Szakács Árpád, Szalacsi Árpád és Fogarasi Árpád. Egyre gyanúsabb a dolog. De inkább nem bogozom ki. Ki vagyok én az igazi celebekhez képest?

"Aki még tisztességes volt abban a pártban az még 2015-ig elhagyta azt a borzalmat, MH-s embereink azonban 2018 áprilisig vártak ott, a választásokig, annak bukása után ébredtek."

Ennyi.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés