„Mit ártott neked a miniszterelnök? Cigány!” – vállalhatatlan komment MZP kiskunhalasi emberétől

2022. augusztus 5. 19:39
Írta: Bokor Gábor
Harkai Péter, az MMM önkormányzati képviselője közösségi oldalán fakadt ki vállalhatatlan stílusban. Bár a politikus portálunknak telefonon tagadta, hogy bármilyen tisztséget betöltene, valójában a kiskunhalasi önkormányzat képviselője, ráadásul korábban a Jobbik helyi elnökhelyettese volt.

Harkai Péter ellenzéki politikus szerint Orbán Viktor azzal ártotta neki a legtöbbet, „hogy cigány”. A Mindenki Magyarországa Mozgalom kiskunhalasi önkormányzati képviselője Facebook-oldalán rendszeresen oszt meg kormányellenes cikkeket és bejegyzéseket, az egyik ilyen nyilvános posztjához egy ismerőse így szólt hozzá: 

Peti, személy szerint neked Orbán úr mit vétett?”

A Márki-Zay Péter mozgalmában működő politikus erre pontokba szedve közölte, mi a legnagyobb gondja a kormányfővel – az első pontban annyi szerepelt, hogy cigány, majd kifejtette, hogy szerinte a jelenlegi kormány többet lop, mint a Gyurcsány-kabinet. 

Sikerült elérnünk az MMM önkormányzati képviselőjét. Azt akartuk megtudni, mi történt, esetleg feltörték-e közösségi oldalát. Kérdésünkre, hogy

fenntartja-e a miniszterelnökkel kapcsolatos álláspontját, Harkai határozott igennel válaszolt. 

Harkai Pétertől azt is megkérdeztük, hogy jelenleg milyen politikai státuszt tölt be, erre úgy válaszolt, hogy semmifélét. Ugyanakkor a kiskunhalasi önkormányzat honlapja szerint a cigányozó politikus a Mindenki Magyarországa Mozgalom önkormányzati képviselőjeként dolgozik. Portálunkkal csak annyit közölt, hogy az ellenzéki kampányt segítette korábban, aminek keretében szórólapozott. Ennek némileg ellentmond mind jelenleg betöltött pozíciója, továbbá, hogy korábban ő volt a Jobbik helyi alapszervezetének elnökhelyettese.

Nyitókép: Facebook

Összesen 273 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ájrópéerek, progresszívhaladók, toleránsok...

De annak is van diszkrét bája, amikor MZP környezetéből azt vetik fel, hogy 2010-ben miért nem számoltatták el legfőbb szövetségesüket, a szerinte hazudós Gyurcsányt. Miért nem az előválasztás, vagy a kampány idején álltak elő ezzel?

Nekem 2011-bem mpndta egy ma is gyurcsányista ismerősöm. " te tudtad, hogy Orbán cigámy?"
Én válaszoltam? Na és?

De hallottam már más suttogó propagandát, hogy az anyja zsidó.
Meg, hogy a felesége zsidó
Mert a lánxuk neve Ráhel.
Szerint a magyar emberek jobboldali többsége nem rasszista, antiszemita!
Ez inkább a baloldalra jellemzö.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés