Gucciban rettegni a téli mínuszok miatt baloldali műfaj

2022. augusztus 4. 12:34

Kontra
Facebook
A baloldali véleményformálókra jelen helyzetben tökéletesen illő kifejezés a luxusrettegő.

Legutóbb Lakatos Márk állt ki a TikTok közönség elé talpig »guccsiban« (ki az a tahó, aki bármit felvesz, ami Gucci????) hogy a közelgő tél miatt rettegjen. Lakatos attól fél, hogy az emelkedő energiaárak miatt meg fog fagyni, talán a 110 ezer forintos fejfedőjét is tűzre kell vesse, hogy ne hűljön ki az erőtlen, ványadt teste a téli mínuszokban.

A helyzet az, hogy amennyiben a baloldal nyert volna áprilisban, úgy nem a lakásunkban, hanem az ukrán fronton fagytunk volna meg. Miközben a hóban hasalva vártuk volna, hogy a gazdasági szankciók hatására összeomoljon az orosz haderő.

Az idei tél azonban valóban keménynek ígérkezik. Ezt azonban nem a kormány, hanem a háború és a teljesen hatástalan szankciós politikának köszönhetjük. Jah, és annak, hogy az EU vezetői nem ébredtek fel időben, nem léptek a gázvásárlás ügyében, az energiaválságot pedig külön tetézte az elhibázott zöld-energiapolitika.

Szóval kedves Márki fiam, a nyugati liblingjeidnek köszönheted, ha a végén zálogba vagy tűzbe kell vetned méregdrága gúnyáidat.”

Nyitókép: Képernyőkép

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 48 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés