Lakatos Márk: Te inkább megfagynál télen vagy szülnél? (videó)

2022. augusztus 03. 19:44

A divattervező a TikTokon fakadt ki a kormány intézkedései és a rezsiárak miatt.

2022. augusztus 03. 19:44
null

A TikTokra töltött fel egy videót Lakatos Márk, amelyben felidézte Orbán Viktor novemberben, a Fidesz 29. kongresszusán elhangzott beszédét, ahol a miniszterelnök úgy fogalmazott: „Mi itt nem fogunk megfagyni télen. Ők ott meg szülhetnek férfiként. Kinek mit intézett a kormánya!”.

A stylist a rövid videóban erre a kijelentésre és a rezsiárakra reflektált.

„Mennyibe fog ez kerülni?”

Lakatos azt mondta: „Figyelj csak, hogy mondta Apu? Mi itt nem fogunk megfagyni télen, ők ott meg szülhetnek férfiként. Kinek mit intézett a kormánya. Ezzel nem az a gond, hogy az se igaz, amit kérdez, hanem

Ezután azt a kérdést is feltette a másságát nyíltan vállaló divattervező-műsorvezető, hogy „Egyébként ez mennyibe fog amúgy kerülni? Annyiba, mint a marhaolcsó lélegeztetőgépek?”

A videó alá Lakatos még annyit írt: „Te inkább megfagynál télen vagy szülnél?” 

A rövid videót alább tekinthetik meg:

@lakatosmarkstyle Te inkább megfagynál télen vagy szülnél?  #nekedbe #fy #magyartiktok #foryouba #csillagszóró #nowar #botrany ♬ eredeti hang - Lakatos Márk

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jaja
2022. augusztus 04. 20:26
Azt tudjuk, hogy te inkább szülnél!
Niki1987.
2022. augusztus 04. 19:50
Nem elég, hogy stylist létére úgy néz ki, mintha segélyszervezet ruházta volna adományokból, még buta is. Sebaj, valamire biztos jó ő is.
vamonos
2022. augusztus 04. 15:43
Majd kihagy pár 60 ezer forintos menüt Milánóban a sznob milliárdosok éttermében és akkor nem kell megfagynia, ki tudja fizetni a gázszámlát. :)
Varga László és akkor mi a picsa van
2022. augusztus 04. 15:25
Idézem Puskint: "Én basznék, vagy legalább is bort fejtenék."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!