Pulai zaccból mér?

2022. augusztus 3. 6:17

Pilhál György
Magyar Nemzet
Bezuhant a Fidesz? A humorista Pulai tavasszal is könnyesre nevettetett bennünket.

„A Publicus Intézet legfrissebb közvélemény-kutatása szerint nagyon bezuhant a Fidesz – tizenkét ponttal csökkent a kormánypártok iránti szimpátia. »Nem emlékszem olyan időszakra, amikor hasonló adatokat mértünk volna – mondta a Klikk TV Mélyvíz című műsorában Pulai András intézetvezető. – Olyan előfordult, hogy hónapok alatt mozgott ennyit, de hogy egy szempillantás alatt egyszerre ennyit zuhanjon, erre nem emlékszem«. Krieger Krisztina, a Fidesz–KDNP budafoki jelöltje valószínűleg nem olvasta az intézet mérését, így aztán vasárnap, az időközi önkormányzati választáson legyőzte az ellenzéki Kapitány Alexandrát (DK–Jobbik–LMP–Momentum–MSZP–Párbeszéd).

Pulai András humorista a tavaszi választások előtt is könnyesre nevettetett bennünket. Április harmadikán, az elsöprő kormánypárti siker előestéjén azzal állt a nyilvánosság elé, hogy »zárul az olló, az ellenzék aktivitása magas, a Fidesz-szavazóknál elbizonytalanodás tapasztalható«. Mindösszesen tizenhét százalékot tévedett. (Három héttel később még erre is rátett egy lapáttal a hülyéje: »Ha ma mérnénk, simán lehet, hogy az jönne ki, a Fidesz kommunikációja nem működik.« Gondolom, a választás előtt meg után zárt az olló, csak éppen április harmadikán nyílt ki… »Pulai zaccból is tud mérni« – állítja egy olvasó.)

Amatőr hibákat követnek el Orbánék, magyarázta a Mélyvízben Pulai nevettető, példaként a Hegedüs Zsuzsával történt minapi levélváltást említette. »Nyilván arra készülnek, hogy a fellegek elvonulásával rendezik soraikat, mint ilyen esetekben mindig, de jelenleg teljes olvadás van.« Hogyne. Az olvadás mértékegysége vasárnap egy Buda-fok volt.”

Nyitókép: YouTube

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 23 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Messze nem vagyunk elégedettek a fidesszel. De sehol a látóhatáron nincs alkalmasabb politikus a világon sem.

Ez a mi nagy szerencsénk.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés