Minden rászakad a magyarokra, benzinár, rezsiszámla, elszabadult élelmiszerárak és háború

2022. augusztus 3. 9:21

Bartus László
Amerikai Népszava
Idő kérdése, hogy mikor kezdhetik élvezni annak a rohadt Orbán-rezsimnek a fasiszta gyümölcseit.

„Ha drasztikusan drágul a rezsiköltség és a benzinárak, akkor annak egyenes következménye az élelmiszerárak drasztikus emelkedése is. Ezért csak idő kérdése, hogy az egész rohadt Orbán-rezsim mikor szakad teljes súlyával a magyarokra, és mikor kezdhetik élvezni annak gyümölcseit, amit úgy szeretnek: az antiszemita, fasiszta és náci diktatúrát, a kirekesztő gyűlölködést, a jogfosztásokat, a jogállamiság és az alkotmányosság hiányát. A magyar népet nem tanították meg arra, hogy minek mi a következménye, ezért nem tudják, hogy ebből szükségszerűen nyomor és vér következik.

Akiknek van vezérük, elégedjenek meg vele, mert azoknak nem jár se szabadság, se jog, se jólét, mert azok lemondtak róla. Ezek összeegyeztethetetlen valóságok. Akik egy vezért választanak, akik egy antiszemita idológiára épülő kirekesztő, gyűlölködő, jogtipró államot, fasiszta és náci diktatúrát választanak, azok ezzel választották mindazt, ami ezzel jár: a rabságot, a megaláztatást, a jogaik lábbal tiprását, a szabadság egyre nagyobb hiányát, a csődöt, a szegénységet, a hazugságokat, a gyűlölködést, végül pedig mint mentsvárat, a háborút, a vért és a halált. Ez ezzel jár. Megérdemlik.

A magyaroknak 12 évük volt, élvezve ebben az Európai Unió támogaását, hogy lemondjanak az antiszemita attitűdjükről, a magasabbrendűség hamis tudatáról, a nacionalizmusról, a kirekesztés és a gyűlölködés minden formájáról, a fasiszta államról. De ők ragaszkodnak hozzá, mert Orbán a magyar történelem legmocskosabb és legtragikusabb korszakainak démonait idézte fel nekik, amit ők a lelkük mélyén szeretnek. Amit kereszténységnek hisznek, az annak az ellentéte. Ok nélkül hatódnak meg maguktól.

Mindent fordítva látnak, a hazugságokat szeretik, a jót rossznak, a rosszat jónak mondják, és azt hiszik, hogy ennek nincs negatív következménye. Tévednek, mert van, lassan elkezdődik a nyomor. Ki kell fizetni az orbáni fasizmus és nácizmus árát. Ez csak a kezdet, s még most sem térnek észhez. Azt hiszik, meg lehet úszni, át lehet vészelni: meg lehet tartani a fasiszta vezért, gyűlöletvezérelte társadalmat és a jólétet is. Eddig is csak a szabad, LIBERÁLIS demokratikus világ támogatása és pénze tette lehetővé a hamis jólétet, aminek semmi alapja nem volt.

Orbán elintézte, hogy megállítsa Brüsszelt, a brüsszeli pénzeket, és kiderült, hogy az unortodox Tündérországban nem képes a protekcionista korrupt haveri gazdaság eltartani magát.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 120 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Érted jöttem, elvtárs, nem ellened!

Tőled azért megment minket Ámérika.

Kontraproduktív a fasisztazasod.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés