Nem volt magától értetődő, de végül elfogadta a tusványosi meghívást Stumpf András

2022. július 22. 11:35
Fellélegezhetünk.

A rá jellemző, utánozhatatlan stílusban tudatta facebookos követőivel Stumpf András, a Válasz Online újságírója, hogy meghívták moderálni a kormánypáti-ellenzéki vitát Tusványosra. Mint írja, először el sem akarta hinni, hogy ez történt, hiszen „az elmúlt években olyan következetesen hagyta figyelmen kívül a kérdéseinket, amelyeket a Válasz Online-tól küldtünk nekik a legkülönfélébb témákban, hogy nem volt magától értetődő a felkérése”. Mint ahogy az sem, hogy elfogadja-e.

Stumpf rajongói fellélegezhetnek: az újságíró végül úgy döntött, hogy – hiába érzi bábszínháznak az egészet – végül elfogadja a meghívást. De ez nem jött könnyen.

Előbb talán a mindennapokban kellene normális kérdés-válasz viszony kormány és sajtó között, aztán majd megyek Tusványosra is

– vélekedett eddig az újságíró, de végül más belátásra tért. Facebook-bejegyzésében azt írja, hogy újságíróként az a dolga, hogy ott legyen, ahol a dolgok történnek, ráadásul most végre van lehetősége „fideszes főembert” kérdezni. Végső soron arra jutott, hogy ez a dolga.

A Majdan című felejthetetlen ukránpárti sláger szerzője a Kocsis Máté–Nacsa Lőrinc–Molnár Zsolt–Keresztes László Lóránt-összecsapás moderátora lesz Tusványoson.

Fotó: YouTube/Heti TV

Összesen 119 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Namost akkor mi is van?

Na most egyetértek veled. Én sem értem egészen, hogy most mi van. :D

Megszólalt a gödörből a lyuk.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés