Videón, ahogy Erdogan szándékosan megvárakoztatja Putyint

2022. július 20. 10:37
Putyin sajátos protokollja, hogy sokszor szándékosan megvárakoztatta a hozzá látogatóba érkező vezetőket, Erdogan most azonban visszavágott.

Vlagyimir Putyin orosz elnök sajátos protokollja, hogy sokszor szándékosan megvárakoztatta a hozzá látogatóba érkező vezetőket, Angela Merkelnek 2014-ben például 4 óra 15 percet kellett az orosz elnökre várnia – írja az Index

A török média szerint Erdogan gesztusa tudatos volt, ugyanis a török elnököt és népes kíséretét 2020-ban Moszkvában két percen keresztül, szintén kamerák előtt előszobáztatta Putyin, ráadásul a tébláboló török delegációról készült videót bőszen terjesztette az orosz állami média is.

A török elnök a keddi teheráni találkozón állt bosszút Putyinon. Az esetről készült felvételen jól látszik, hogy az orosz elnök kínosan, fészkelődve várja Erdogant. Putyin 50 másodpercig összekulcsolt kézzel, testsúlyát egyik lábáról a másikra helyezte, miközben arcokat vágott és a fogát szívogatta. 

Nyitókép: YouTube

Összesen 66 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Putyin már akkor megbukott, amikor a KGB-be jelentkezett gazembernek.

Az kizárt. Orbán az, aki kedden és pénteken bukik. Putyiné a hétfő és a csütörtök, szerdánként pedig Erdogan szokott bukni.

Ej, be jó is lett volna, ha az amerikai bekötésű zsidó oligarchák kis Ukrajnát tudtak volna csinálni oroszországból, nem sok hiányzott hozzá, de az utolsó pillanatban érkezett Putyin. Neked globál-majomnak gazember, az orosz népnek a megmentő, az átlagembernek meg egy tökös, nacionalista vezető.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés