A Fidesz volt a pedofília legnagyobb támogatója, most pedig mentegeti Böjtét, az erdélyi pedofilbotrány felelősét

2022. július 8. 17:39

Bartus László
Amerikai Népszava
Ha egy állami intézményben ehhez hasonló eset történik, a vezetőt minimum menesztik.

„Aki közpénzt adományoz, annak kötelessége meggyőződni arról, hogy azt a pénzt helyesen, jó célokra és jól használják fel. Csak olyan szervezeteket és intézményeket támogathat, amelyekről tudja, hogy betartják a szabályokat, jól képzett, megfelelően ellenőrzött személyzet neveli a gyerekeket, akiket nem érhet bántódás. Egy ilyen botrányos hely finanszírozása után egy demokráciában egy kormány megbukik. Az Orbán-rezsim ráadásul a papot és a rábízott, gyötört, kínzott, megerőszakolt gyerekeket pártpolitikai célokra használta fel.

Nem mentség, hogy nem erőszakolták meg mind a 6 ezer gyereket, nem mindnek verették szét a fejét, nem mindegyiket zárták szekrénybe, nem mindegyiktől vonták meg az ételt, mert ha eggyel is megtörtént, az is sok. De egy ilyen esetnek azonnal ki kell derülnie, az illetőt azonnal rendőrkézre kell adni, és a többi nevelőt azonnal továbbképzésre kell rendelni. Egy ilyen intézményben még az állami szabályok is előírják, milyen védelmi rendszert kell kiépíteni ezek megakadályozására, de Böjte ezeket a szabályokat mind megkerülte, elmulasztotta, ezért bizonyítottan felelős a tragédiáért.

Ha egy állami intézményben vagy magáncégben ehhez hasonló eset történik, az egyszemélyi vezető felelőssége azonnal megállapítható, és gondatlansága miatt feljelentik vagy minimum menesztik. Böjte Csaba ellen felelősségre vonást kellett volna kezdeményeznie a magyar államnak, mely a közpénzt tolta bele Böjte vállalkozásába, amivel a pap soha nem számolt el, csak annyit tudunk, hogy a gyerekek a rengeteg adomány és támogatás ellenére sokszor romlott ételt kaptak, az adományozott ajándékokat nem kapták meg, s emellett a nevelők némelyike esténként megerőszakolta őket.

A 2022-es választási kampányban az Orbán-rezsim a »gyermekvédelemre« és a pedofília elleni fellépésre építette a propagandáját. Ez alatt azonban a homoszexuálisok elleni gyűlöletkeltést kellett érteni, akiket azonosítottak a pedofíliával. Eközben a rendszer idolja, sztárja, hamis bálványa egy olyan erdélyi (!) fideszes pap, akinek intézményeiben tíz éven át (!) gyerekek tucatjait erőszakolták meg, amiről az a pap, aki magát az »árvák megmentőjének« nevezte, aki a gyerekekért felelősséget vállalt és belőlük dicsőséget hajhászott, semmit nem tudott.”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 121 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Wikipaedia szócikkéből Daniel Cohn-Bendit-ről 2011 február 10-én:

Gyanusítások pedofíliával
Mialatt Joska Fischert inkább a tüntetések foglalkoztatták, Cohn-Bendit a Karl Marx könyvkereskedésben dolgozott és vezetett egy óvodát is (2 és 5 éves kor közöttieknek). Később, 2001-ben meggyanusították pedofíliával. Ennek alapja egy idézet volt az ő 1975-ös könyvéből, a Le Grand Bazar-ból:
“Több alkalommal bizonyos gyerekek kinyitották a sliccemet és elkezdtek simogatni. Én a körülményektől függően különböző módon reagáltam, de vágyuk problémát jelentett számomra. Megkérdeztem őket: Miért nem egymással játszotok? Miért engem választottatok és nem a többi gyereket? Viszont ha tovább erősködtek, mégis megöleltem őket.”

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés