Megbánta nemátalakító műtétjét, eunuchként éli életét

2022. július 7. 6:19

Janó-Veilandics Franciska
Vasárnap
Egy brit férfi perli a brit egészségügyi szolgálatot, amiért rábeszélték a nemátalakító műtétre.

„Egy brit homoszexuális férfi perli a brit egészségügyi szolgálatot, amiért fiatalon rábeszélték a nemátalakító műtétre. Ritchie Herron állítása szerint nem kapott megfelelő és elegendő tájékoztatást a műtét következményeiről és már a beavatkozás után tudta, hogy élete legnagyobb hibáját követte el. A homoszexualitását évtizedekig elfojtó férfi mentális problémáira a nővé válást javasolták gyógyírnak, elmondása szerint azonban segítség helyett gyorsan rábeszélték olyanra, amit mostanra nagyon megbánt. Ritchie története tökéletes példa arra, mekkora biznisz az LMBTQ+ mozgalom. Ahogyan a szépségiparban is minden reklám azt sugallja, hogy az adott márka saját termékétől fogod jól érezni magad a testedben, úgy a szivárvány lobbisták is hajlandóak jó pénzért átbillenteni a bizonytalanokat a sötét oldalra.

A homoszexuális férfi ugyanis egyéb problémáival fordult pszichológushoz, aki a nemátalakító műtétet javasolta megoldásként a gondjaira. Ritchie nem habozott mélyen a zsebébe nyúlni, hogy egy magánklinikán férfiasságát mű női nemi szervre cseréltesse. Persze senki nem tartott szegény ember fejéhez fegyvert, hogy vágassa le a férfiasságát, de borzasztó könnyen befolyásolható lehet egy olyan valaki, akit döntés előtt antidepresszánsokkal és nyugtatókkal leszedáltan keresi a boldogságát. De persze milyen maradi, szűk látókörű pszichológus lenne az, aki esetleg segítené a saját testében élni az embert, ha nőnek érzi magát férfiként.  A szoknyát később még levehette volna.”

A címlapképen a London Pride melegfelvonulás résztvevői láthatók a brit fővárosban 2019. július 6-án. Forrás: MTI/EPA/Hollie Adams

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 133 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tudjuk, tudjuk, elszigetelt eset, akkor meg minek rajta rugózni?
Ugyanezt mondtátok, amikor a "hópihe egyetemisták" tömegbe verődve, üvöltözve zavarták el azt a vendég előadót, akinek a véleménye zavarta őket, meg akkor is, amikor az első mohamedán migránsok elkezdték lekurvázni meg fenyegetni a szoknyát viselő helyi nőket.
Igaz, hogy a "transzmozgalmak" nyugaton szent tehénnek számítanak, aki nem ért vele egyet, annak "valahogy" megjelenik neve, címe a neten, hogy folyamatosan kapja a halálos fenyegetéseket, illetve a nemváltó műtétek hátrányairól szóló könyvet meg levetették az Amazonról, de igazad van, ez valójában elszigetelt dolog, múló hóbort, mint az összes korábbi hasonló...

Ismét hazudsz, az életkori felmérések azt mutatják, hogy minél fiatalabb valaki, annál nagyobb eséllyel mondja magát LMBTG személynek. És persze szerinted nincs semmi összefüggés a tévé sorozatokban látható propaganda, a pride hónap, és a növekvő számok között.

Szerintem felnőtt csináltathassa. Ha ki akarja herélni magát, tegye meg. Az viszont, hogy pubertáskor előtti gyerekeknél is engedélyezni akarják ezt az egészet, az már tényleg több a soknál.

Meg persze igazából nem is ez a néhány transzvesztita jelenti a problémát, hanem az erre telepedő ideológia, amelyik úton-útfélen át akarja definiálni a "nem" jelentését.

Csúsztass még kérlek, mert ezek a sorozatok ugye arról szóltak, hogy szegény tengerészeket, gyilkosokat, négereket hogy elnyomják, pedig valójában milyen remek dolog is az, ugye? A propaganda az, amit például a Moszfilm nyomott, és annak ténylegesen is az volt a célja, hogy az emberek szeressék a kommunizmust.
Persze, és a nemi identitás már születés előtt eldőlt, nem is lehetséges a nemi érés alatt befolyásolni, legalábbis ezt akarják elhitetni, de valahogy mégis pont ebben az időszakban környékezik meg a fiatalokat, és - láss csodát - nő is a mindenféle identitások száma a korosztályukban. Ahogy egy hozzászóló írta: "érzékenyíthetnének" a tolókocsis rokkantak irányába is, de azoknak a száma nem fog nőni attól, hogy ilyeneket mutogatnak a tévében...

Az ilyesmitől az öngyilkosság csak annyiban különbözik, hogy ott már nincs idő a megbánásra.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés