El a kezekkel Böjte Csabától!

2022. július 5. 12:31

Kötter Tamás
Facebook
Egy ember tettéért egyaránt helyt kell állnia a teljes keresztény közösségnek.

„Gyurcsány párt, a DK és az időnként sarzsi reményében hozzácsapódó un. értelmiségiek legújabb céltáblája a Böjte Csaba és annak gyermekmentő alapítványa.

A totális támadásra a casus bellit ezúttal egy gyermekmolesztálási ügy adta, amelyet egyébként a magyarok felé elfogultsággal éppen nem vádolható román hatóságok kivizsgáltak és jogerősen lezártak.

A magányos elkövető harminc évet kapott. Igaz, ahogy a klasszikus Lenin viccben van, ismerve a romániai viszonyokat, akár agyon is lőhették volna.

Ha Nyugat-Európában egy múzeumban vagy bevásárlóközpontban embereket halomra gyilkoló muszlimmal lenne dolga a baloldalnak, amellett, hogy szó nélkül elfogadnák a »mentális problémákkal küzdött« hivatalos verziót, bizonyára a »ne általánosítsunk« kártyát is kijátszanánk a bevándoroltatást kétkedéssel fogadókkal szemben.

Ha magyarokról és ráadásul keresztényekről van szó, akkor viszont, ezek a szép elvek hirtelen nem érvényesek.

Egy ember tettéért egyaránt helyt kell állnia a teljes keresztény közösségnek, Böjte Csabától a pápáig, a kolozsvári hívőtől a dzsungel mélyén élő keresztényig mindenkinek.

Akcióba is lendült a teljes baloldali agytröszt, a MTVA székházában fetrengő Varjú Lászlótól a »kistérségi messiás«-t, Márki-Zay Pétert egykor szinte már vallási áhítattal követő és istenítő, azóta a »mesterrel« (nyilván felsőbb utasításra) szembeforduló Perintfalvi Rita állítólagos teológusig.

Varjú László, a teljes önrendelkezés feladását jelentő Európai Egyesült Államok hagymázas ötlete mellett egyetlen politikai mondanivalóként a határon túli magyarok és a történelmi, elsősorban keresztény egyházakat, támadó DK politikusának az ügyben tett megszólalásain nincs semmi meglepő, ahogy a kistérségi messiás korábbi híve, a magát feminista, LMBTQ és mindenféle divatideológia párti teológusként meghatározó Perintfalvi Rita esetében sem.

Ez utóbbi, egykori messiásához hasonló sejtetésekkel operáló, egyházellenes erők szolgálatába álló teológus hölgy, nem először lepi meg a magyar közvéleményt zavaros kijelentéseivel:

A választást követően, nyilvánvalóan a vereség miatti frusztráltságában, Magyarország keresztre feszítését vizionálta, miközben a »kistérségi messiást« Jézushoz, míg a törvényesen megválasztott miniszterelnököt a bűnöző Barabáshoz hasonlította.”

Kapcsolódó

Harminc évet kapott első fokon a Böjte Csaba-féle gyermekotthon volt nevelője

A vádiratban 36 bűncselekmény szerepel, a legsúlyosabb a többrendbeli nemi erőszak, a volt nevelő ellen 15 fiú vallott. Bővebben!

Ha sárosak lettünk volna, mi is kapunk pár évet a románoktól – Böjte Csaba a Mandinernek

A román hatóságok nagyon alaposan kivizsgálták az ügyet annak érdekében, hogy kétséget kizáróan láthatóvá váljon, mi történt, mondja lapunknak Böjte Csaba. Az erdélyi ferences szerzetes szomorú az elmúlt napok és egykori nevelőjük aljas cselekedetei miatt, de nem adja fel a küzdelmet. Bővebben!

Nyitókép: MTI/Biró István

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 117 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem szabad hagynunk, hogy rosszindulatú, rágalmazó, minden szemétséget összehordó, buta, jellemtelen, erkölcstelen emberek ítélkezzenek Böjte Csaba atya ellen.

Botrány, amilyen hazugságokat ez a szerencsétlen annamanna összehord. Minden hazug szavát, amit Csaba testvérről összehord simán cáfolható.

Így zajlik az élet Böjte Csaba otthonaiban
A húsz éve fiúkat nevelő Szemeti Krisztina a riporternek elmondta: több olyan cigánygyereke volt, aki érettségizett vagy tovább tanult. A két évtized alatt mintegy 150 fiú került ki a gondozásából, többen egyetemet, főiskolát végeztek Kolozsváron vagy Marosvásárhelyen.

https://www.nool.hu/eletstilus..

A főállású nevelő élete – aki állandó munkaviszonyban áll a Gyerekvédelmi Hatósággal – nem könnyű feladat, hiszen munkáját folyamatosan ellenőrzi nemcsak az alapítvány, hanem az állami hatóság is. Felelőssége nagy, hiszen aki szülő, az jól tudja, egy-két gyereket sem könnyű nevelni, nemhogy tízet.

Írtam nemrég többek között annamannának, - többet nem fogok, mert aljas, buta, és monomániás - hogy isteni adomány a gyermek utáni vágy, az anyaság.
Nem nekem válaszolt, hanem valakinek írta később név nélkül, hogy micsoda hablaty, ez a szöveg.
Nem írtam rá, mert jóval később láttam meg, de megállapítottam magamban, hogy ebből a nőből teljességgel hiányzik a gyermek utáni vágy, az anyaság utáni vágy. Szóval, rátapintottál a lényegre.
Amiket abortusz témában rendszeresen ír az pedig megbotránkoztató. És ennek megállapításához nem kell Istenhívőnek lenni.

Egyszer már tartottam egy mosolyszünetet, de aztán írtam neki, mert rendszeresen félremagyarázza a Szentírás tanításait. Tök buta, de kinyilatkoztat.
Ezt a szöveget, hogy az anyákat meg kell fizetni évek óta nyomja, - sikertelenül - de ez kicsit sem zavarja.
Ha írunk neki, úgy könyveli el, hogy fontosak vagyunk neki.
Ha férfi ír neki, annak azt mondja, hogy fantáziál róla. :))))
Mindezek betudhatok annak, hogy súlyos mentális problémái vannak, - gondolom ezzel le is van százalékolva - nem csak egyszerűen kezelhetetlen hülye.

Mégis hozzád szólt. Annyi aljasságot hordott össze Böjte atyáról, ez az embernek hitvány, hogy ezért, még felelni fog. Már követni sem lehet. Mindezt Istenre hivatkozva: szeretője van, alkoholista....
Na jó, de ez megy évek óta. Szidja Böjte Csabát, Erdő Pétert, az egész katolikus és protestáns egyházakat.
Hányinger ez az annamanna, vagy ahogy régebben neveztük, annakanna.

Csakhogy annamanna nem azt mondja, hogy az illető, aki nem ért vele egyet Isten előtt elszámol, hanem azt, hogy nincs üdvössége, -csak neki van - és, hogy a pokolra kerül. Ezt már mindannyiunknak írta. Egy hívő ember nem ír ilyet.

Kegyes urunk Karolus régebben többször írta már annamannának, hogy forduljon Dr. Angyalföldíhez.
Más jópofát is írt neki, mindig ugyanazt, az elmebajával kapcsolatban.

Mindig válogatottan trágár. Amikor én is szóvá tettem, elmagyarázta, hogy a trágárság miért nem trágárság és összehasonlította a saját trágárságát azzal, ahogyan Jézus beszélt a farizeusokkal.
Ezzel azt mondta, hogy Jézus is káromkodik.

Ez a nem alvása egy betegség hozama. Nem írom ki, úgyis letagadná.
Írta Karolus neki, hogy annakanna bort iszik.
Erre elkezdett panaszkodni de Francnak, hogy életében nem ivott egy korty pálinkát sem. Na, de ki írt pálinkát? :))
Ez annál a topiknál volt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés