Kik voltak az igazi megszállók?

2022. július 4. 13:44

Stefka István
PestiSrácok.hu
Akkor kedves Kálmán Olga, tessék figyelni!

„Megszállás? Kedves Olga! A negyvenhat évnyi szovjet fennhatóság alatt minden, ami történt, az a magyar érdekek ellen zajlott. A vasfüggöny miatt aknazárral, vasketrecbe zártak tízmillió magyart, se ki, se be. A Rákosi és Kádár -korszak alatt folyt a szovjet kommunizmus szellemi megszállása is. Az orosz nyelv kötelezővé tétele csak a kisebbik baj volt, a nagyobbik baj az volt, hogy gúzsba kötötték a szellem szabadságát. Ez volt a szellemi megszállás, a gondolatrendőrség uralkodása. Csak azt szabadott megírni, ami nem tartozott a »tiltott« kategóriába. Cenzúra volt Magyarországon a javából, kisebb-nagyobb engedményekkel. Milyen ország volt az, ahol nem beszélhettünk az elszakított magyarjainkról, több mint ezer éves történelmünkről?

Tehát, ha megszállásról beszélünk, akkor a kifejezést komolyan kell venni. Ugye ennyi példa elég volt, hogy mit nevezünk egy ország megszállásának. Minden más komolytalan. Komolytalan az a megjegyzése is Olga, hogy ez a kormány törvénytelen és felszámolta a köztársaságot. Ha Önnek nem mond semmit, hogy az ország választóinak kétharmada, több mint hárommillió ember szavazott a Fideszre, az EBESZ legszigorúbb ellenőrzése mellett, akkor Ön nem hisz a demokráciában, a választói akaratban. Akkor Önnek csak az a törvényes, amit fegyverrel, fenyegetéssel, erőszakkal lehet elérni. Egyébként mondok valamit: ha ez a kormány nem törvényes, akkor Ön sem ül a parlamentben törvényesen.”

Kapcsolódó

Kálmán Olga: Ez egy törvénytelen kormány, amely megszállta Magyarországot, felszámolta a köztársaságot és tönkretette a hazát.

A DK szóvivője szerint Kövér László egyenként bünteti végig a DK képviselőit. Bővebben...

Nyitókép: YouTube

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 97 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

ovander 2022. július 1. 11:13
6
A Konsztantín c. filmben ábrázolták legjobban Lucifert.
https://www.youtube.com/watch?..

Nem patás, nem szarva. Hanem üzletember, cinikus és agyafúrt öltönyös alak, akinek a célja egy terméket eladni: Ami jó az rossz, ami rossz az jó.

A parlament tele van különb-különb féle pártlogók alatt hadováló és hétvégeken együtt vadászó gazemberekkel.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés