Kik voltak az igazi megszállók?

2022. július 04. 13:44

Akkor kedves Kálmán Olga, tessék figyelni!

2022. július 04. 13:44
null
Stefka István
Stefka István

„Megszállás? Kedves Olga! A negyvenhat évnyi szovjet fennhatóság alatt minden, ami történt, az a magyar érdekek ellen zajlott. A vasfüggöny miatt aknazárral, vasketrecbe zártak tízmillió magyart, se ki, se be. A Rákosi és Kádár -korszak alatt folyt a szovjet kommunizmus szellemi megszállása is. Az orosz nyelv kötelezővé tétele csak a kisebbik baj volt, a nagyobbik baj az volt, hogy gúzsba kötötték a szellem szabadságát. Ez volt a szellemi megszállás, a gondolatrendőrség uralkodása. Csak azt szabadott megírni, ami nem tartozott a »tiltott« kategóriába. Cenzúra volt Magyarországon a javából, kisebb-nagyobb engedményekkel. Milyen ország volt az, ahol nem beszélhettünk az elszakított magyarjainkról, több mint ezer éves történelmünkről?

Tehát, ha megszállásról beszélünk, akkor a kifejezést komolyan kell venni. Ugye ennyi példa elég volt, hogy mit nevezünk egy ország megszállásának. Minden más komolytalan. Komolytalan az a megjegyzése is Olga, hogy ez a kormány törvénytelen és felszámolta a köztársaságot. Ha Önnek nem mond semmit, hogy az ország választóinak kétharmada, több mint hárommillió ember szavazott a Fideszre, az EBESZ legszigorúbb ellenőrzése mellett, akkor Ön nem hisz a demokráciában, a választói akaratban. Akkor Önnek csak az a törvényes, amit fegyverrel, fenyegetéssel, erőszakkal lehet elérni. Egyébként mondok valamit: ha ez a kormány nem törvényes, akkor Ön sem ül a parlamentben törvényesen.”

Kapcsolódó

Kálmán Olga: Ez egy törvénytelen kormány, amely megszállta Magyarországot, felszámolta a köztársaságot és tönkretette a hazát.

A DK szóvivője szerint Kövér László egyenként bünteti végig a DK képviselőit. Bővebben...

A DK szóvivője szerint Kövér László egyenként bünteti végig a DK képviselőit.

Nyitókép: YouTube

Kapcsolódó cikkek

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. július 05. 09:10
Ahogy elnézzük ezt vén független komcsi banyát ,hamarosan megy hellermúmia után. sic.
Vakfolt
2022. július 05. 07:35
Nevetségesek ezzel a törvénytelenezéssel, április harmadikán kaptak egy kurvanagy pofont, akkor két hétig eltűnődhettek rajta, hogy ez a hamu szöveg semmire nem jó, de két hét múlva rájöttek, hogy semmi egyebet nem tudnak, ígyhát akkor azzal kell gazdálkodni, ami van, folytatják ugyanazt, ami eddig is szart se ért.
vip era
2022. július 04. 20:01
Csak úgy kérdezem,a megszólítás miatt. Kálmán Olga mióta kedves? Szerintem szimplán médiaprostituált.
MayorAnna 03
2022. július 04. 19:46
A volt kommunista Stefka István 1982-ben egyszer már az elvtársaitól, egészen pontosan az akkori MSZMP-s belügyminisztertől átvehetett egy rangos újságírói díjat, a történelem pedig úgy látszik ismétli önmagát: az egykori kommunista író, aki jelenleg a jobboldali Pesti Srácok lapigazgatója Táncsics-díjat kapott. A kormányhoz roppant közeli, elviekben „nemzeti” lap jelenlegi igazgatója nem mindig volt jobboldali kötődésű, sőt. Korábban egyik könyvében olyanokat írt, hogy „Bár a Magyar Dolgozók Pártja programnyilatkozatában 1948-ban alapjában helyesen marxista-leninista álláspontról jelölte meg a nemzetiségi kérdés megoldását, ennek ellenére 1948 után a Magyar Népköztársaság nemzetiségi politikája néhány évig meglehetősen ellentmondásos volt.” „Legkiválóbb hagyományaink egyikeként tartjuk számon a Magyar Tanácsköztársaság alkotmányos intézkedését, amely szerint a proletariátus állama a különböző nyelveket beszélő, egyenjogú népek proletariátusának szövetségén alapszik.”
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik