A Mi Hazánk Mozgalom sajtófőnöke ellen eljárás indult a Budaházy-féle tüntetés miatt

2022. július 04. 15:23

Kisberk Szabolcs egyike azoknak, akivel szemben intézkedett a rendőrség az Erzsébet híd jogtalan lezárása miatt.

2022. július 04. 15:23
null

A Mi Hazánk Mozgalom kommunikációs igazgatójával, Kisberk Szabolccsal szemben is eljárást indított a rendőrség Budaházy György szabadon engedését követelő Erzsébet hídi tüntetés miatt. Kisberk a 24.hu-nak megerősítette, egyike annak a nyolc személynek, akivel szemben intézkedett a rendőrség az Erzsébet híd jogtalan lezárása miatt.

Kisberk elmondta, hogy magánemberként vett részt a demonstráción, a Mi Hazánk Mozgalom nem vett részt a szervezésében. Aa portálnak úgy fogalmazott: azért ment el, mert húsz évvel ezelőtt is ott volt az Erzsébet hídon, amikor Budaházy György társaival lezárta azt, a 2002-es országgyűlési választás szavazatainak újraszámolását követelve.

Kapcsolódó

Húsz év – Budaházy a rács mögül üzen

„A valódi, 2006 őszi terroristák kegyelmi ügye már lezárult. Most a hazafiak kérnek kegyelmet” – üzeni Budaházy György levelében a fegyházból, az Erzsébet híd elfoglalásának huszadik évfordulóján. Bővebben...

 – üzeni Budaházy György levelében a fegyházból, az Erzsébet híd elfoglalásának huszadik évfordulóján.

Nyitókép: YouTube 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csjanos
2022. július 05. 09:42
....ha valaki vállalná hogy Budaházy ügyében beszól a bíróságnak....másnak talpon lenne a világsajtó jogállami kérdésben....NEM BÍZHATUNK CSAK EGY BECSÜLETES BÍRÓBAN...ha van ilyen...aki különbséget tud tenni egy terrorista és a piti ügyek között....sajnos ez a helyzet...libsi-komcsi ügyészekkel és bírókkal vagyunk körülvéve...pfuj
rajgy
2022. július 04. 20:42
Miért nem a László Petra kirúgása miatt indult ellene eljárás? Normális ez, hogy a munkaadó kirúgja a dolgozóját egy optikai csalódás miatt, és lejáratja a világ előtt (hogy a saját seggét mentse), anélkül hogy geometriailag megvizsgálná az esetet?? Azután még ki is rakta a VÉRDÍJAT a Weboldalra, mint egy hirdetőoszlopra??
Tidal_wave
2022. július 04. 20:26
Kegyelmet kellene kapnia Budaházynak...
Gyzoltan
2022. július 04. 20:20
Nemzeti kormányunk jól tenné, ha tenne is érte, hogy nemzetinek ismerjük el... Már pedig a magyar nemzet szolgálatára esküdtek fel! -avagy szívükben az esküt gondosan érvénytelenítették?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik